Quote:
Originally posted by bipolargeorgia
sygnwmi pou grafw greekenglish,to pliktrologio mou den exei ellinika :(
loipon nomizw oti katathlivomai epeidi me pianoun emmones k meta den mporw na vgw eksw k ola einai sundedemena.
oi skepseis pou kanw otan den eimai kala einai uparksiakes suntihws alla meta pio polu fovamai na paw kapou gia na min pathw kati k ginw rezili.pio polu diladi fovamai mi fovithw!ola auta me odigoun se katathlipsi.
pisteuw oti pasxw apo dipoliki diataraxi alla kai ideopsuxanagkastiki diatarxaxi.i giatros mou mou leei oti eimai mia xara k na kanw ligo upomoni,den thewrei oti exw provlima.oute egw thewrw oti exw megalo provlima epeidi kserw ti ginetai to exw ksanadei to ergo.apla den thelw na mou xalasei to kalokairi me agorafovies kai ta loipa.elpizw to cypralex na drasei grigora.kamia fora fovamai min erthei i mera pou tha epistrepsoun ola auta ta arnitika sunaisthimata kai aplws den tha mporw na ta xeiristw katholou.ti tha kanw tote??
episis elpizw na min katastrafei i sexoualiki mou zwi,isws to wellbutrin swsei tin katastasi?
uparxei periptwsi na mi leitourgisei to cypralex kai na ftasw ston pato?
euxaristw pou apantisate eimai kainouria edw k me kanete na niwthw omorfa.euxaristw polu olous sas :)