Originally posted by Θεοφανία
Quote:
Originally posted by Oneiroplasmenos
Και να ήταν και ένας... κοίτα με έναν απο τους \"φίλους\" που συμπεριφερόταν με αυτόν τον τρόπο έκατσε μια μέρα και μου ειπε \"μια μέρα θα σε πλακώσω\" ε λοιπόν την επόμενη μέρα τον πήρα τηλέφωνο και του είπα έλα να πλακωθούμε και χέστηκε επάνω του. Κοίτα Θεοφανία φαίνεται πως ο καλός θεούλης με προίκισε με μηδέν κοινωνική εφυία αφού ποτέ δεν είχα ταλέντο στην φιλική επικοινωνία, πόσο μάλλον για να διαλέγω να κάνω παρέα με κομπλεξικούς και ψευτόμαγκες. Με τους καλους φίλους πάντως, γιατι είχα και τέτοιους, χανόμουν για τον ένα η τον άλλο λόγο..
Τότε γιατι δεν προσπαθείς να αναπτύξεις σχέσεις με άτομα από δω που σε ξέρουν?
Ξέρεις γιατι στο λέω?
Υπάρχει ήδη η μαγιά, ξέρουν ποιος είσαι, τι φρίκες τρως και στην τελική είναι και ψιλοδοκιμασμενο το πραγμα.
Αν έχεις κάποιο άτομο που εμπιστευεσαι στη ρίαλ λάιφ, ρώτα το, τι νομίζει πως κάνεις λάθος και μπορεί να σε δουν κάποιοι έτσι. Ποτέ δεν ξέρεις πόσο μπορεί να σου ανοίξει ο άλλος τα μάτια.
Και δεν μιλάμε μόνο για ανθρωπους που αντιμετωπίζουν ψ.π.
Εχω μια φίλη της μάνας μου που προσπαθεί απεγνωσμένα να την κάνω παρέα και δεν την αντέχω με τίποτα λέμε!!!
Προσπαθεί να κάνει χιούμορ, αλλα είναι τόσο άγαρμπη που προσβάλει τον άλλον κατάμουτρα.
Προχθές είχαμε ένα μνημόσυνο, δεν μου είχε πει σε ποια εκλησία είναι, εγώ την έπαιρνα τηλ και δεν το σηκωνε και μόλις φτάνω στο χώρο που έπιναν καφέ, τι γυρίζει και μου λέει μπροστά σε όλον τον κόσμο?
\"Μη το παρεξηγείτε το καημένο, είναι καθυστερημένο!\"
Της βάζω φυσικά ένα κ...χερο, πως δεν μιλούν έτσι, και τι μου λεει?
\"Καλα,ούτε ενα αστείο δεν σηκώνεις\"?
Περιττο να σου πω τι εγινε. Ακόμα με παίρνει και μου ζητάει συγνώμη.
Θέλω να πω με αυτό, πως είτε εμείς, είτε οι άλλοι, μπορεί να πούμε καμιά μλκ που να μη τη καταλάβουμε και να χαλαστούμε/χαλάσουμε κάποιον.
Σκέψου το λίγο.