Quote:
Originally posted by arsus
ioannis 2 , ton aygoysto toy 2009 διεκοπηκε ξαφνικα μια σχεση 3 ετων που πονταρα πολλα και εφαγα \'\'μαχαιρια-πουστια\'\' απο φιλο κολητο που ειχα σαν αδερφο.Επειδη και τα δυο εγιναν σε 1 μερα μου ρθε παρα πολυ βαρυ,μου κοπηκε η αναπνοη πηγα κατευθειαν στο νοσοκομειο οπου μου εκαναν μια ενεση και ηρεμησα.Μετα λογω δουελιας αναγκαστηκα να παω σενα νησι για ενα μηνα,ημουν τελειως μονος εκει,παρεεσ μηδεν,διαθεση μηδεν,μετρουσα τις μερεσ να φυγω.....ελιωνα.Βαλε και τις σκεψεις που ειχα καθημερινα για τα δυο περιστατικα πανω,δεν ειχα διαθεση για τιποτα.Ειχα παει για καφε μονος και εκει που επινα καφε ζαλιστηκα τοσο πολυ,που τρομαξα και εφυγα σπιτι αρον αρον.Μουδιασα ολοκληρος,μιλαμε φρικη.Απο τοτε δε ξαναβγηκα πουθενα και περιμενα τη μερα να γυρισω πισω.Οσο περνουσε η μερα χειροτερευα,νομιζα θα τελειωσουν ολα,ηθελα να φυγω.Οταν γυρισα στη πολη μου,εζησα την απολυτη φρικη........η πρωην μου σχεση ειχε εξελιχθει σε γκραν ξεπετα και ο δηθεν καλυτερος φιλος μου με αποτελιωσε..κατηγοροντας μου παντου......τα εμαθα κατοπιν εορτης.Απο το σεπτεμβριο μεχρι το δκεεμβρη απογειωθηκα ψυχολογικα ασχημα,πηγα σε ολους τους γιατρους εκανα ολες τις εξετασεις,δε πιστευα ποτε οτι θα παθω ψυχολογικο ειμαι πολυ υπερηφανο ατομο.Απο τοτε ομως η ζωη μ,ου αλλαξε 180 μοιρες,ουτε ταΞΙΔΙΑ,ΟΥΤΕ ΠΟΤΟ,ΟΥΤΕ ΣΧΕΣΕΙς,ΟΥΤΕ ΦΙΛΟΥς.Με πνιγε ενα γιατι και ελεγα γιατι σεμενα,δεν εχω κανερι κακο,φερθηκα γαντι στα μπαντα...και ξεφτυλιστηκα με τοι χειροτερο τροπο.τη περιδο εκινη δεν εμπαινα σε μαγαζια τραπεζεσ σουπερ μαρκετ με το φοβο μη ζαλιστω παλι και γινω ρομποα...ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Μετα πηγα στο ψυχιατρο και με ποτισε με dumyroix,για 10 μερες ημουν στη πριζα...και μετα ξανα παλι στα παλια ιδια πραγματα.Οταν πηγα να κανω εγχειρηση αμυγδαλες,η γιατρος μου ειεπ οτι πρπει να τα κοψω γιατι με πειραζουν,δεν εκλειναν οι πληγες μου κτλ,να παρω κατι αλλα.Ο ωευρολογος-ψυχιατρος ηταν μεγαλος σε ηλικια και αρκετα μακρια απο το μερος μου.Λεω δουλεια δε γινετε ετσι......και θυμηθηκα τον PETRAN που μου ειχε πει το χαρακτηριστικο \'\'βουρ στο πατσα\'\' κοινως ορμα σε οτι σε φοβιζει.Και αυτο εκανα,χωρις χαπια,με θεληση και υπομονη,πετυχα πολλα πραγματα,πλεον βγαινω για καφε,πληρωνω τους λογαριασμους μου και κανω μικρα ταξιδια προσ το παρον.Δεν ζω εκεινη τη φρικη αλλα καπως ειδα διαφορα......να σκεφτομαι και να αντιμετωπιζω με λογικη το παραλογο.Πρπει να βρω καποιον ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη..και μαλλον γυναικα γιατι οι αντρες οσο και να θελουνε αδυνατουν σε μερικες ευαισθητες χορδες της προσωπικοτητας του καθενος.Νιωθω ψυχικα και σωματικα κλειφδωμενος,δεν εχω εμπιστοσυνη σε κανεναν...τοση ζηλεια και κατηγοριο γιατι?Παιδια αυτη ειναι η εξομολογηση μου ,PETRAN kai IOANNIS2 πιο λεπτομερεις δεμπορουσ να κανω...δεν υπαρχουν.Αυτα που γραφω εδω μεσα αυτα θα πω και στο ψυχολογο.....το περιεργο ειναι οτι δεν υδρωνω,δεν εχω ταχυπαλμιες,απλως ζαλιζομαι και με πιανει μια νευρικοτητα που θελω ολα να τα κανω γρηγορα και να φυγω.Ποτε δεν ενιωασα να μου κοβεται η αναπνοη η να φουντωνω......με αυτα που εχω διαβασει δεν ειναι κριση πανικου,εχω δει ατομο και γνωριζει πως ειναι οταν σε πιανει.....ποτε δε συμπερηφερθηκα ετσι.........................ειμαι τοσο μπερδεμενος...........κοντευω να κλεισω χρονο απο τοτε και κανω οτι μπορω για να ορθοποδησω......μονος μου......πιστευω πολυ σεμενα....και θελω ετσι μονος να τα καταφερω..