ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ...
Αλλο ενα πρωι ξυπνησα, με το που ανοιγω τα ματια μου το ιδιο απαισιο συναισθημα, ενα συναισθημα που δεν περιγραφεται...δεν ξερω καν αν ανηκει στην κατηγορια των συναισθηματων...πιο πολυ θα το ελεγα κενο ενα απολυτο κενο...ανοιγω τα ματια και παρακαλαω να ανοιξω το παραθυρο και να βρεχει, να εχει συννεφια(ο μονος καιροσ που με ηρεμει και λατρευω) αλλα αντιθετα βλεπω τον ηλιο να λαμπει και να με πνιγει με το φως του. Ειναι παραδοξο που μισω τοσο το καλοκαιρι, τον ηλιο, και ολο το κλιμα που επικρατει, ολοι λενε οτι ο ηλιος ειναι ζωη, ενεργεια, χαρα... εμενα αντιθετως μου προκαλει θλιψη και νευρα, προτιμω ενα βροχερο και συνεφιασμενο σκηνικο με αυτη την υπεροχη μυρωδια που εχει η ατμοσφαιρα οταν βρεχει...η Ελλαδα δεν μου ταιριαζει μιασ και απο ηλιο αλλο τιποτα...Η ψυχολογια μου ειναι χαλια αλλα δεν υπαρχει κατι συγγεκριμενο που με κανει ετσι αλλα ενα συνολο καταστασεων η μαλλον καλυτερα η ζωη μου η ιδια...Νιωθω τοσο αχαριστη...αλλοι πεινανε, αρρωσταινουν, χανουν ανθρωπουσ που αγαπουν και εγω που δοξα τον Θεο δεν εχω τετοια προβληματα κανω ετσι... αλλα ειλικρινα δεν μπορω...ολα μου φαινονται ξενα, ασχημα, ο τροπος ζωης μου δεν μου ταιριαζει, η χωρα που ζω δεν με γεμιζει θα ηθελα να πεταξω μακρια! Ζω σε εναν δικο μου κοσμο...οπως θα ηθελα να ειναι...θα μου πεις και ποιος ειναι πλεον 100 τοις 100 ευχαριστημενος???ολοι τα εχουμε αυτα...Μονο που στην δικη μου περιπτωση ειναι θηλια στον λαιμο δεν ειναι απλα ενα παραπονο...Απο μικρο κοριτσακι το ενιωθα αυτο...παρακαλουσα τους γονεις μου να με στειλουν για σπουδες στην Αμερικη...εκει ηθελα να ζησω...να σπουδασω...εκει! Ηθελα να ξεφυγω...τι τρελη που ειμαι...μεχρι και πριν λιγα χρονια πιστευα οτι θα το κανω...αλλα τα χρονια περασαν...περνανε...και εγω η κακομοιρα ακομα ονειρευομαι...ισως απλα ειμαι υπερβολικη, ισως επρεπε να γεννηθω σε αλλη εποχη... πολλα ισως....ισως απλα ειμαι μια ονειροπολα, σπαστικια γκρινιαρα που ζηταει πραγματα ακατορθωτα ενω ο κοσμος καιγεται...αλλα ειλικρινα πνιγομαι, ολα χανουν το νοημα τους, ζω μια ζωη που δεν μου αρεσει...νιωθω ξενη, ακυρη και μονη...πνιγομαι....μακαρι να αλλαζαν ολα ποσο θα το ηθελα...