Καλημέρα σας κ πάλι..
Υπάρχει μια σκέψη που με προβληματίζει...χτες σε μια έξοδο που είχα με τον σύντροφό μου, είδα κάτι (μικρό κ ασήμαντο ίσως) που μου δημιούργησε ένας ίχνος υποψίας...
Κάποια στιγμή επισκέφθηκε την τουαλέτα του μαγαζιού με το κινητό στην τσέπη-πάντα το αφήνει πάνω στο τραπέζι σε περίπτωση που του τηλεφωνήσουν απ' τη δουλειά-κ ομολογώ πως έκανε αρκετή ώρα να επιστρέψει (για κάποιον που πηγαίνει στην τουαλέτα).
Δεν είναι μόνο αυτό όμως..όσο καθήσαμε στο μαγαζί το κινητο βρισκοταν στην τσεπη,κ όταν κάποια στιγμή επισκέφθηκα εγώ την τουαλέτα κ επέστρεψα, ανακάλυψα πως μόλις με είδε έβαλε γρήγορα-γρήγορα το κιν στη τσέπη..με ύπουλη θα ελεγα γρηγοραδα...όταν κάποια στιγμη το ξαναεβγαλε για να δουμε το ημερολογιο, παρατηρησα πως ειχε ενα μηνυμα το οποιο δε διαβασε καν,το προσπερασε.
Παιδιαστικα πραγματα,ισως λεγατε καποιοι. Ειναι ομως κατι που μ εβαλε σε σκεψεις γιατι περναμε μια περιοδο αναθερμανσης της σχεσης μας κ η εμπιστοσυνη μου στο προσωπο του δεν ειναι τοσο μεγαλη. μπορεί αυτα να ειναι στο μυαλο μου, η συμπεριφορα του δεν ειναι κρυα,καθε αλλο.καποιες φορες ομως τον νιωθω λιγο απομακρο,καθως δε βρισκομαστε καθημερινα λογω δουλειας του (οπως μου δηλωνει τουλαχιστον).
Τελικα θα πρεπει να σταματησω να σκεφτομαι ετσι,για να μην επηρεαστω κ εγω αλλα κ η σχεση μας αρνητικα, η μηπως θα πρεπει να το ψαξω κ να μην ειμαι τοσο "αθωα"?
Κ αν τελικα συμβαινει κατι κακο, πως θα μπορουσα διακριτικα να σιγουρευτω κ να μην τρωω "κουτοχορτο"?