Quote:
Originally posted by missing_mile
Γεια σας ξανά. Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, αν και δεν είναι το κύριο θέμα που με απασχολεί, απλώς θα ήθελα την άποψη σας γιατί δεν νομίζω ότι είναι και τόσο απλό.
Δεν μπορώ να λειτουργήσω στον ερωτικό τομέα αν δεν νιώθω κυρίαρχη του παιχνιδιού, και όταν λέω κυρίαρχη εννοώ να εξουσιάζω τον άλλο ολοκληρωτικά και να κάνει ότι θέλω εγώ, να είναι υποχείριο μου στον έρωτα και να μου παραδίδεται άνευ όρων. Θα μου πείτε που είναι το κακό σε αυτό, αν και οι δυο συμφωνούν, εγώ δεν το βρίσκω καθόλου κακό αλλά με ανησυχεί το γεγονός ότι μόνο έτσι μπορώ να λειτουργήσω και διαφορετικά καθόλου. Έχω μια σχέση 5 χρόνια, και όσο καιρό είμαι σε αυτή αλλά και πριν από αυτή δεν μπορούσα να κάνω έρωτα διαφορετικά. Από τα 18, όταν κάποιος με πλησίαζε ερωτικά και ήθελε να έχει το πάνω χέρι (όλοι δηλαδή) ξενέρωνα αμέσως και έφευγα πριν προχωρήσουμε. Απλά δεν μπορούσα, ένιωθα πως θέλει να με υποτάξει, να μου επιβληθεί και δεν μπορούσα να το ανεχτώ. Το αποτέλεσμα ήταν να μη μπορώ ποτέ να κάνω μια ικανοποιητική σχέση. Ενώ γνώριζα ανθρώπους αξιόλογους, ενδιαφέροντες και ελκυστικούς, όταν έφτανε το θέμα στο ερωτικό και πήγαιναν να ορμήσουν έληγε πάντα το θέμα εκεί. Πάντα αναρωτιόμουν γιατί να μην μπορώ να κάνω κι εγώ κανονικά έρωτα, όπως όλοι οι \"normal\" άνθρωποι, γιατί να νιώθω έτσι... Σίγουρα είναι ψυχολογικό.
Φυσικά, αυτός ο προβληματισμός δεν είναι τίποτα μπροστά στα σοβαρά προβλήματα που με απασχολούν, απλά θα ήθελα να ακούσω κάποιες απόψεις και αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και άλλοι εδώ με παρόμοιες εμπειρίες...
Γεια σου mile! Μαστιγιων συνεχεια, βλεπω. Αχεμ. Εγω ηθελα να ρωτησω το εξης. Οπως λες, το να εισαι ενεργητικη στο σεξ ειναι κατι φυσιολογικο, να εχεις αυτη την προτιμηση δηλαδη. Οποτε δεν καταλαβαινω γιατι φαινεται να σε ενοχλει. Πιστευεις οτι εχεις και μια πλευρα παθητικη που δεν μπορει να εκφραστει, και σου εχει στερησει καποιες ευκαιριες? Η πως μπορει να εχεις και καποιο ενδιαμεσο στυλ οπου ειστε εξισου ενεργητικοι εσυ και ο συντροφος που θα επελεγες? (ξερω οτι σε οσους θελουν να εχουν το \"πανω χερι\" οπως λες, το στυλ αυτο δεν ειναι σπανιο.) Απ\' την αλλη ανεφερες πως το να ειναι ο συντροφος ο επιθετικος δεν σε ξενερωνει απλως αλλα σε κανει να νιωθεις οτι απειλεισαι... Πως θα ελεγες οτι διαχωριζονται μεσα σου το θεμα της ασφαλειας στον ερωτα και το σεξ με το θεμα της ευχαριστησης?