Η απογνωση συνεχιζεται...
Πριν λιγες μερες εγραψα για τον φοβο που αντιμετοπιζω εδω και χρονια σε σχεση με τις εξετασεις. Ειναι ενας φοβος που με εχει πιασει απο τις Πανελληνιες κ μετα. Μεχρι και στο Κολλεγιο που ηρθα, μυαλο τελικα δεν εβαλα και επετραψα και παλι στο φοβο να με επισκεπτει. Πηρα την αποφαση να 'αποδεσμευτω' απο τα μαθηματα που πηρα αυτο το διαστημα προκειμενου να μην εχω επιπτωση στη γενικη μου βαθμολογια, αν τα αποτελεσματα δεν ειναι καλα. Δεν ημουν σε θεση να κανω κατι καλυτερο εκεινη την στιγμη...
Ντρεπομαι απιστευτα για τον εαυτο μου. Για αυτο που ειμαι. Ντρεπομαι τους γονεις μου, που προσπαθουν να με συζητησουν να δουνε τι φταιει και εγω τοτε γινομαι ακομη πιο κλειστη και φερομαι παρανοικα. Εχασαν 3000 euro που ειχαν πληρωσει για τις σπουδες μου αυτο το τετραμηνο, λογω του φοβου και του πεισματος που με πιανει να μην θελω να τον αντιμετωπισω.
Δεν ξερω τι να κανω..Αυτο που νιωθω ειναι ντροπη και τυψεις. Κατω χρονο γινομαι ολο και πιο ευαλωτη....δεν υπαρχει κατι να με βγαζει απο το αδιεξοδο..Δεν σκεφτομαι εναλλακτικες λυσεις εκ των προτερων..
Μονο κλεινομαι η καλυτερα κρυβομαι απο τους παντες..Για να μην τους πω τι εκανα..για να μην τους ομολογησω την αδυναμια μου. Οτι φοβαμαι. Οτι ποτε δεν θα μπορεσω να 'βγω προς τα εξω' και να διεκδικησω μια θεση σε αυτο το κοσμο. Βλεπω τους γυρω μου να ειναι ηρεμοι, ευτυχισμενοι σε γενικες γραμμες απο αυτα που εχουν και εω απο την αλλη να γαμαω τη ζωη. Να φοβαμαι να κανω το επομενο βημα. Εδω και μια βδομαδα ειμαι στο σπιτι και δεν εχω μιλησει με κανεναν. Δεν μπορω να φαω γιατι δεν ευχαριστιεμαι καμια απο τις μπουκιες που τρωω. Η μονη μου αναγκη ειναι να κρυφτω. Για ποσο ομως?Η ζωη δεν σε αφηνει να εισαι θεατης. Μακαρι να μπορουσα να πω στα συμπτωματα που με πιανουν απο τον φοβο, να φυγουν μακρυα. Ομως δεν εχω μαθει ακομη το τροπο. Καθε φορα, τρεμουλο, ταχυπαλμια, τασεις λιποθυμιας... Ποιος θα θελει ενα τετοιο ατομο διπλα του αυριο μεθαυριο. Κανεις δεν θελει να ψυχοπλακωνεται..
Πως θα βαλω σε μια σειρα τη σκεψη μου και τη ζωη μου?Πως θα μαθω να μην ντρεπομαι για μενα και τις αδυναμιες μου..Οι γονεις μου μου το δημωσαν οτι δεν θα μου ξαναπροσφερουν βοηθεια αν δεν αλλαξω μυαλα..Νιωθω οτι ολοι μου εχουν γυρισει τη πλατη.
Σας ευχαριστω