Μια βοηθεια απο οποιον θα μπορουσε...
Καλησπερα παιδια. Είμαι φοιτητής της Φιλοσοφικής σχολης, 19 χρονών. Αντιμετωπιζω ενα προβλημα, απλα ισως επειδη δεν ειμαι δυναμικος, ισως δεν ξερω γιατι δεν μπορω να το λυσω.
Έχω μια αδερφή 16 χρονών, η οποία έχει κάποια παραβατικη συμπεριφορα. Σχολειο δεν πηγαινει, εχει σταματησει στην πρωτη γυμνασιου, καθεται ολη το πρωι σπιτι, το βραδυ βγαινει με παρεες που τις ξερω, αλλα δεν ειναι και οι καλυτερες επιρροες. Οι γονεις μας ειναι χωρισμενοι και ο πατερας μας ηταν αλκοολικος μεχρι προ ολιγων μηνων. Παιρνει αντικαταθληπτικα χαπια(η αδερφη μου), προσπαθει η μητερα μου οσο μπορει να την εχει απο κοντα, αλλα η κατασταση ειναι πολυ περιεργη. Προσφατα εμαθα οτι πηγαινει σε καποιο μερος οχι και τοσο φημισμενο και πινει μεχρι αηδιας, με αυτη την παρεα. Αυτο το εμαθα απο εγκυρη πηγη, εκεινη νομιζει οτι δεν το γνωριζω. Το βασικο προβλημα αυτη τη στιγμη, κατα τη γνωμη μου, ειναι η παρεα της. Αυτο που θα ηθελα ειναι να την αποκοψω απο αυτη, χωρις ομως αυταρχισμους (αν και ετσι οπως εχει φτασει η κατασταση...). Αν με βοηθουσε καποιος φιλος θα του ημουν ευγνωμων. Ευχαριστω πολυ για την υπομονη σας, οσους το διαβασατε και δεν βρηκατε καποια λυση, αλλα και εκ των προτερων ευχαριστω οσους μου απαντησουν.