Γεια σας είμαι καινούργιος στο forum. Έχω διαβάσει λίγα topic και μπορώ να πω ότι είναι παρα πολύ αξιόλογο όλο αυτό που κάνετε! μπράβο σας που ανοίγετε το μυαλό σας, και ας είναι σε κάποιες ηλεκτρονικές σελίδες ενός forum.
Λοιπόν θέλω να γράψω και εγώ κάτι αλλα δεν ήξερα που.
Είμαι 17 χρονων και είδα κάτι που με έκανε να νιώσω παρα πολύ άσχημα για το ότι είμαι άντρας.
Το σάββατο που μας πέρασε γύρισα σπίτι πολύ αργά κάπου 3-4. Έπεσα με την μια για ύπνο, καθώς ένας τσακωμός με ξύπνησε.
Ήταν ένα ζευγαράκι που ok, είπα απλά μαλώνουνε για κάτι και ξαναπήγα για να κοιμηθώ. Όμως δεν άργησα να σηκωθώ και πάλι καθώς άκουσα την κοπέλα να λέει \"σταματα να με πονάς!\". Βγήκα στο μπαλκόνι και κοιτούσα, η κοπέλα ήτανε στα χαμένα, το αγόρι έβριζε και την κρατούσε με παρα πολύ δύναμη και αυτή φαινότανε από το πρόσωπο τις ότι πονούσε και φοβόταν.
Ήμουνα πραγματικά σαστισμένος από το περιστατικό επειδή μου έχουνε έρθει σκηνές από εμενα και την πρώην μου, που τις φώναζα καμια φορα, και την έκανα κάπως έτσι άσχημα, βεβαια τις ζήτησα συγγνώμη και δεν ξαναέγινε το περιστατικό.
Αλλα αυτό το αγόρι, δεν σταμάτησε ούτε ζήτησε συγγνώμη, συνέχιζε να την φωνάζει και να την κρατάει δυνατά.Αυτό με έκανε να νιώσω παρα πολύ άσχημα. Μπορούσα άνετα να κατεβω κάτω και να το σταματήσω όλο αυτό το σκηνικό. Όμως δεν το έκανα. Ξαναμπήκα μέσα στο δωμάτιο μου και άκουγα τις φωνές τους.
Μου έχει μείνει μια παρα πολύ άσχημη ιδέα! Το σκέφτομαι συνεχεια...
κάποια συμβουλή για να το βγάλω από το μυαλό μου?