θα ηθελα τη συμβουλη σασ παρακαλω....
καλησπερα..ειμαι νεα στο σιτε αυτο και θελησα και εγω να παρω επιτελους το θαρρος και να μοιραστω μαζι σας καποιους προβληματισμους μου κ γτ οχι να ακουσω τις συμβουλες σας..ειμαι 25 ετων και τα τελευταια 7 χρονια της ζωης μου ταλαιπωρουμαι απο αγχος καταθλιψη και πανικο....εχω παει σε αρκετους γιατρους κατα καιρους αλλα τα οικονομικα μου δε μου επιτρεπουνε κατι τετοιο και τοσο συχνα...αυτη τη στιγμη παιρνω καθημερινα μισο λεξοτανιλ των 3μιλιγκραμ και ενα μισι λαντος καθημερινα επισης..το θεμα ειναι ομως πως φοβαμαι πλεον να ζησω η μαλλον να κοιμηθω χωρις αυτα //πραγμα που με κανει να νιωθω πως δεν εχω μελλον..κανω πο.λλεσ ασχιμεσ σκεψεις συχνα και οσο προσπαθω να το νικισω δεν τα καταφερνω...νιωθω πως ποτε δε θα μπορεσω να κανω παιδια αν το θελησω η πως θα απομεινω μονη μου μιας και κανενας αντρας ως τωρα δεν μπορεσε να καταλλαβει το τι εγω περναω ολα αυτα τα χρονια οσο και αν καποιοι πρωην μου λενε πωσ με αγαπησανε...φοβαμαι να μιλισω για αφτο το θεμα μου ακομα και στον τωρινο μου σιντροφο γιατι πιστευω πως αν το μαθει θα τον χασω και αυτον με αποτελεσμα να μεινω παλι μονη ..προσπαθω με νυχια και με δοντια να κρατισω αφτιν τιν σχεση γιατι πιστευω πως εχω και εγω επιτελουσ δικαιωμα στιν εφτιχια...του εχω αναφερει πωσ υποφερω απο χρονιεσ αιπνιεσ και αγχοσ αλλα τιποτα παραπανω...ανισιχω ομοσ πωσ αν μεινουμε ενα βραδυ μαζι θα παθω πανικο και θα τον χασω...συγνωμη για τα λαθη που εκανα απλα εχω σινυθισει να γραφω με λατινικουσ χαρακτιρεσ και ελπιζς να μι σασ κουρασα ..θα ηθελα πολυ να μου πειτε τισ γνωμεσ σασ για το δικο μου θεμα ...σασ ευχαριστω προκαταβολικα...