Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by elirene
εκτος αν εχεις καποια ιδιωτικη ασφαλεια τα αποτελεσματα βγαινουν σε 4 μερες για ολα αιδσ , υπατιττιδες και συφιλη, εγω εχω κανει σε ιδιωτικο επειδη εχω ασφαλεια σε 4 μερες παλι στην βιοιατρικη στο βγαζουν την επομενη μερα με 50 ευρω περιπου..
καποια στιγμη ειχα και εγω μια τετοια φαγουρα,
πηγα γραμμη σε ενα κεντρο και εδωσα αιμα,
σε 2-3 ημερες ειχα τις απαντησεις, τοτε ειχα δωσει 20 ευρω.
Για ενα τετοιο θεμα,
δεν εχει νοημα ουτε να περιμενεις, ουτε να ασχολείσαι αν εχει 20 η 50 ευρω η εξεταση.
Λοιπον ακου εδω ιστορια και πως μπορεις να τρεχεις και να μην φτανεις.........
Ειχα γνωρισει πιτσιρικας βεβαια μια τυπισα,
που με ειχε διαλεξει μεσα απο ενα μεγαλο κυκλο για να πικαρει καποιο ας πουμε κοινο γνωστο μας.....
Εγω βεβαια δεν το ηξερα.
Τις επομενες μερες, ανακαλυπτει οτι ειναι εγκυος, φυσικα απο τον προηγουμενο.
Ολο χαρα η δικια σου, μου λεει αααααααα σορρυ θα γινω μητερα.....
Αντε λεω δεν βαριεσαι καλα βαφτισια :P
Ερχεται ο πατηρ το μαθαινει και του ερχεται νταμπλας.....
Δεν ηθελε με τιποτα το παιδι, αλλα η τυπισα ηταν αποφασισμενη να το κρατησει, μαλλον για λογους εκβιασμου.
(στο μεσοδιαστημα τον ειχε απατησει με 2-3 αλλους χωρις να το ξερει, αλλα ηταν γνωστο γενικα)
Οποτε ο τυπος, μεσα στο αγχος του τι να κανει.....
της αμολαει ενα στορυ.......
αρχισε να κλαιει, κα να λεει οτι ειναι καταραμενος, και οτι εχει συφιλη και οτι θα ειναι καταραμενο και το παιδι, και μενει καγκελο η γκομενα.....
Το νεο μαθευτηκε,
και τοτε αφου αρχισαμε τα βρισιδια, αρχισαμε να τρεχουμε στις.... βιοιατρικες :P
Κανω τεστ, αρνητικο, λεω ουφφφφφφφ ολα καλα.
Παμε την τυπισα για εκτρωση (λογω ιππευσης αποκτησα υποχρεωσεις....) και εκτοτε δεν την ξαναειδα.
Μετα απο λιγα χρονια, απο κουτσομπολιο, μαθαινω οτι το κλαμα, η στεναχωρια και η συφιλη ηταν ολα μια μηχανη που στηθηκε σε.... στιγμες απογνωσης.....
Τωρα αρπας μια ξυλαρα και τους αρχιζεις μεχρι να λενε ημαρτον και οι δυο τους?
:D