Ανοιξα και απαντησα σε θεματα στα γενικα...και φαινονται στα "Σημερινα μηνυματα" αλλα αν πατησεις την κατηγορια γενικα αυτη δεν τα βγαζει αλλα βγαζει αλλα αντι αλλων...δεν ξερω πως τα εχει κατηγοριοποιησει.
Printable View
Ανοιξα και απαντησα σε θεματα στα γενικα...και φαινονται στα "Σημερινα μηνυματα" αλλα αν πατησεις την κατηγορια γενικα αυτη δεν τα βγαζει αλλα βγαζει αλλα αντι αλλων...δεν ξερω πως τα εχει κατηγοριοποιησει.
Βγάζει τα παλιά keep. Πάλι καλά που είπες ότι φαίνονται στα σημερινά μηνύματα να πηγαίνω εκεί.
Φανταζομαι επειδη βρισκομαστε σε μια μεταβατικη κατασταση μαλλον.
Όσοι είναι καινούριοι και δεν πάνε από τα σημερινά μηνύματα δεν θα ξέρουν να τ\'ανοίξουν.. :(
MySQL has encountered an unknown error. To find out the exact problem, please set the DEBUG flag to true in header.php
Αυτο αν πας να δεις τα στατιστικα...
Εαν θελετε να δειτε τα τελευταια ποστ μιας κατηγοριας τοτε οταν πατατε πχ στο subforum \"γενικα\" εχει ενα drop down μενου κατω που αντι να το αφησετε στο \"the beginning\" μπορειτε να το αλλαξετε σε οτι θελετε και να βγου σωστα αποτελεσματα.
Α, τώρα κατάλαβα, με το \"αναβάθμιση λογισμικού\" εννοούσανε το γνωστό που λένε οι Αμερικανοί \"nuck them!\" όπου αφού δεν μπορούν να φτιάξουν την κατάσταση, ρίχνουν...μπόμπα...
:P
πάλι καλά να λες.Quote:
Originally posted by PETRAN
Α, τώρα κατάλαβα, με το \"αναβάθμιση λογισμικού\" εννοούσανε το γνωστό που λένε οι Αμερικανοί \"nuck them!\" όπου αφού δεν μπορούν να φτιάξουν την κατάσταση, ρίχνουν...μπόμπα...
εγω είχα την υποψία οτι ο ντι πήρε τα λεφτά και πήγε στο μεξικό...
Ποια λεφτα οεο...θελω και εγω λολ.
Quote:
Originally posted by Remedy
πάλι καλά να λες.Quote:
Μου πέρασε και αυτό από το μυαλό...
Ξέρεις μετά από 1 χρόνο \"το φορουμ θα παραμείνει κλειστό για 2-3 μέρες λόγω αναβάθμισης...\"
...Και dodonis να πίνει pina colada με δύο βραζιλιάνες στην παραλία
Quote:
Quote:
Originally posted by Remedy
πάλι καλά να λες.Quote:
Μου πέρασε και αυτό από το μυαλό...
Ξέρεις μετά από 1 χρόνο \"το φορουμ θα παραμείνει κλειστό για 2-3 μέρες λόγω αναβάθμισης...\"
...Και dodonis να πίνει pina colada με δύο βραζιλιάνες στην παραλία...........
..........ενώ είναι ξαπλωμένος και μιλά σε βραζιλιανο ψυχολόγο που μοιάζει στον Πελέ, για τις εμπειρίες του στο φόρουμ..........:p
Θερμή παράκληση, κρατήστε το θέμα... εντός θέματος. Καταλαβαίνω απόλυτα τη διάθεση για χαλαρή συζήτηση, όμως ας μην διαχέουμε μια τέτοια κατάσταση σε όλα τα θέματα.
Διορθώθηκε.Quote:
Originally posted by keep_walking
Ανοιξα και απαντησα σε θεματα στα γενικα...και φαινονται στα \"Σημερινα μηνυματα\" αλλα αν πατησεις την κατηγορια γενικα αυτη δεν τα βγαζει αλλα βγαζει αλλα αντι αλλων...δεν ξερω πως τα εχει κατηγοριοποιησει.