IΔΨ με θέμα την κοπέλα μου
Γεια σας είμαι νέος στο forum και θέλω να μοιραστώ μαζι σας το πρόβλημα μου.!Είμαι 18 χρονων και είμαι πολυ αγχώδης τύπος!Καταρχας ασ ξεκινήσω απο πέρισυ...Λοιπόν πέρισυ επι δύο μήνες είχα συνεχώς στο μυαλό μου οτι είχα όγκο...Κοιμόμουν και ξυπνούσα με το άγχος γενικά όλη την ημέρα είχα αυτό το άγχος δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο να φανταστείτε δεν κοιμόμουν και καλά....Τέσπα ευτυχ'ως πέρασε απο μόνο του μια μέρα....Να μαστε πάλι φέτος....έχω μια σχέση με μια κοπέλα εδω και 3 μήνες με την οποία είμαι ερωτευμένος!Εδω όμως και 1.5 μήνα μου έχουν εμφανιστεί πάλι τετοιες κακές σκέψεις!όπως οτι δεν μου αρέσει και οτι θέλω να χωρίσω και οτι δεν είμαι ερωτευμένος και τα λοιπά !ο λόγος που ξεκινησαν είναι γελοίος πραγματικά!Ετσι και φέτος λοιπόν έχω όλη την ημέρα άγχος και σκέφτομαι συνέχεια αυτό...η σκέφτομαι οτι μου αρέσει η πρώην μου που τα είχα μόνο για 1 μήνα πριν 3 χρόνια και απο τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει !επιπλέον ψάχνω συχνά στο ιντερνετ για θέματα με σχέσει και γεςνκά επηρεάζομαι παρα πολυ΄απο αυτά που διαβάζω όπως και τότε που νόμιζα οτι είχα όγκο....π.χ διάβασα ενα ποστ που κάποιος έλεγε οτι τα είχε με την κοπέλα του απο υποχρέωση και επειδή φοβόταν να την χωρίσει και σκέφτομαι μετά μήπως και εγω αυτό έχω!?το θέμα είναι οτι ξέρω οτι δεν ισχύουν αυτά αλλα και πάλι δεν μπορώ να τα βγάλω απο το μυαλό μου!επιπλεόν κάθομαι και επανααβμάνω μόνος μου οτι μου αρέσει περνάω καλαά μαζί της (που όντως ισχύουν)---οτι δεν μου αρέσει η πρώην μου κτλ...επίσης οταν είμαι μνε την κοπέλα μου και τελειώνουμε την βόλτα μας σκέφτομαι τώρα εγω χέρομαι που φεύγει?και καλά οτι βαρέθηκα και τέτοια!!!!! !Παρόλο όμως που ξ΄λερω οτι δεν ισχύουν δεν μ,πορώ να τα βγάλω απο το μυαλό μου!και το κακό είναι οτι δεν μπορώ να ευχαριστηθώ μια τόσο όμορφη σχέση...τι να κάνω?βοηθήστε με παρακαλώ