Απο το flupidol στο abilify
Καλησπέρα σε όλους. Αφορμή για να γραφτώ στο φόρουν ήταν οτι έψαχνα για τις παρενέργειες του abilify. Έπειτα απο ένα ψυχωσικό επεισόδια το 1997 και αφού έκανα μια επιθετική θεραπεία για 1 χρόνο, κάνω θεραπεία "συντήρησης" με flupidol εδώ και 15 χρόνια. 4 χρόνια πρίν ξεκίνησα και μία ελάχιστη δόση ladose. Η εν λόγω θεραπευτική αγωγή μου πρόσφερε μια ποιότητα ζωής η οποία δεν θα διέφερε σε τίποτα απο αυτήν ενώς ανθρώπου που δεν παίρνει φάρμακα. Διστυχώς το flupidol "δώξα το χρήμα" αποσύρθηκε απο την κυκλοφορία. Αναγκαστικά λοιπών πρέπει να ξεκινήσω το Abilify απο Δευτέρα.
Αυτό που ήθελα να ρωτήσω τους "χρήστες" του Abilify είναι το τί θα πρέπει να περιμένω απο το εν λόγω φάρμακο. Όπως είπα και προηγουμένος τόσα χρόνια έχω κυριολεκτικά μηδενικές παρενέργειες απο την αγωγή μου. Έχοντας όμως κάνει θεραπεία πρίν 15 χρόνια με risperdal έχω έντονα την θύμιση απο το πόσο άσχημα ένοιωθα εκείνη την περίοδο. Οι απόψεις σας είναι σημαντικές για εμένα καθότι οι παρενέργειες που αναφέρονται στο φύλλο οδηγιών και στο internet δεν μπορούν να συγκριθούν με τις εμπειρίες σας.
Ευχαριστώ.