πατερας εργασιομανης κ ανευθυνος
Καλημέρα σε όλους!
Ηθελα να μιλησω για τον πατερα μου ο οποιος με απογοητευει συνεχεια...οι γονεις μου χωρισαν οταν ημουν 1, ο πατερας μου εξαφανιστηκε απο τα 6 μεχρι τα 12 γιατι δεν ηθελε να πληρωσει διατροφη και η μαμα μου δυστυχως δεν τον κυνηγησε δικαστικα. Μεγαλωσα με πατριο πολυ καλος και αργοτερα απεκτησα και μια αδερφουλα. Ο πατέρας εμφανίζεται στα 12 να μου πει χρονια πολλα στη γιορτη. Αργοτερα στα 14 επαθα ενα σοβαρο ατυχημα βοηθησε στην πληρωμη του νοσοκομειο αλλα δεν ερχοταν συχνα να με δει..οταν πηγα 18 αποφασισα να φυγω απτο νησι που εμενα να σπουδασω αθήνα οπου βρισκόταν ο πατερας.αρνουμαι να μεινω σπιτι του και νοικιάζω διαμερισμα. Τωρα που τελειωσα τη σχολή και με πολλά ψυχολογικά προβλήματα, εχω περασει καταθλιψη, μετατραυματικο στρες, υποχονδρίαση, χρηση ουσιων αλλα περιστασιακη καμια σχεση με εξαρτηση αλλα με επηρεασε, μοναξια εχω κανει πολλα χειρουργία για το ατυχημα απο το 2002 ως τωρα με το τελευταιο το 2008, τοτε ανέπτυξα σωματομορφη διαταραχη οπως διαταραχη σωματοποιήσης με προβληματα στο λαιμο και το στομάχι ,στην αρχη υποθηκε οτι εφταιγαν τα παυσιπονα αλλα τωρα το αντιμετωπιζω με λαντοζ και χαναχ..
Τελος παντων τελειωνω τη σχολη και αποφασιζω να δουλεψω μαζί του στην εταιρεία του την οποία ιδρυσε το 88 που γεννηθηκα με τα λεφτα του πατερα της μαμας μου.
Παιδια μου φερεται σαν τον χειροτερο υπάλληλο, με πληρωνει παρτ ταιμ ενω δουλευω 8 ωρες παιρνω 428 ευρω ενσημα μισα, του ζητάω μια χαρα με βαζει να κανω υπευθυνες δηλωσεις και να πηγαινω να τις επικυρωνω στα κεπ με αυτό που ζητάω..μου χε ζητησει να δουλευω και σκ και εγινε χαμος..εδω, ο πρωην ψυχίατρος μου χε πει να φυγω απο τον πατέρα γιατι θα χειροτερέψω κ αυτος φταιει για ολα τα προβλήματα μου..
Επίσης θα ήθελα να πω πως αντιμεταπίζω προβλήματα στις σχεσεις μου, δεν εχω φιλους καθόλου και γενικά μπλεκω σε ερωτικές σχέσεις ακατάλληλες, τωρα εχω σχεση με ενα παιδι που με προσεχει μεν αλλα κανει χρηση ναρκωτικων κυριως κοκα, φριμπακιας..ο πρωην τον εστειλα στο νοσοκομειο οταν του ανοι3α το κεφαλι με ενα ποτηρι, αλλος πρωην ηταν αστυνομικος, νευρικος, βλαχος και με χτυπησε ασχημα και χωρισαμε,γενικα μπλεκω και πιστευω πως φταιει το λαθος προτυπο η ανυπαρκτο προτυπο αντρα που εχω στο κεφάλι μου με αυτον τον μ..για πατερα που χω που για να μιλήσουμε πρεπει να ναι μπροστά δικηγόρος..
Ο πατερας ειναι εργασιομανης, ταξιδευει συνεχεια, δουλευει ολη μερα , σκεφτεται επιχειρηματικα και μονο, ειναι τσιγκούναρος και τελειομανής...
Ηθελα να τα πω ολα αυτα περιμένω τα σχολια σας..παρηγοριστε με..