Εχω ακούσει πολλές φορές τον όρο αυτό αλλά δε μπορώ να καταλάβω τη σημαίνει :o:o
Printable View
Εχω ακούσει πολλές φορές τον όρο αυτό αλλά δε μπορώ να καταλάβω τη σημαίνει :o:o
δηλαδη, θελεις θεωρητικη συζητηση πανω σε αυτην την φραση η στην ειπε καποιος και σε απασχολει?
θεωρητική
Ετσι οπως πετας ομως μια ερωτηση μονολεκτικα ετσι στα ξεκαρφωτα, δειχνεις σαν να μην νοιαζεσαι για αυτην. Πως θελεις να νοιαστουν οι αλλοι και να σου απαντησουν απο την στιγμη που ουτε καν εσυ ο ιδιος δεν το κανεις?
μα ζητάω μια εξήγηση τίποτα άλλο///πώς αλλιώ να το ζητήσω μια θεωρία θέλω οχι κα΄τι αλλο
Miche, τα έξουμε ξαναπεί μαν, αυτό είναι το παιχνίδι που παίζουν οι ιδεοψυχαναγκαμσοί. Όλο να νιώθεις αβέβαιος και όλο να το ψάχνεις, παίζοντας με τις λέξεις και με το τι είναι και τι δεν είναι στο κεφάλι σου χωρίς να έχει ουσιαστική σημασία γι αυτό που ζεις- τον έρωτα και την σχέση. Εγώ σου είχα πει μερικά πράγματα αλλά νομίζω πως πρέπει να πας σε ένα ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή για ψυχοθεραπεία φίλε!
πετραν, να ρωτησω κατι ημιασχετο?
οι ψυχαναγκασμοι ερχονται μονοι τους η τους φερνει το ατομο με επιλογη του?
πχ οταν εγω καθομαι κ κλωθω μερικα παλαιολιθικα στραβα, ωχ γιατι το κανα ετσι κ γιατι αλλιως, αλλα ο,τι ωρα θελω σταματαω, αυτο ειναι ΙΔΨ?
η οξεια μιζεριτιδα απλη βερζιον?
Αν λειτουργείς μηχανικά σε μια σχέση, τότε τι σχέση είναι αυτή;
μηχανικη
:)
οξεία μιζερίτιδα version beta :PQuote:
Originally posted by lucifer
πετραν, να ρωτησω κατι ημιασχετο?
οι ψυχαναγκασμοι ερχονται μονοι τους η τους φερνει το ατομο με επιλογη του?
πχ οταν εγω καθομαι κ κλωθω μερικα παλαιολιθικα στραβα, ωχ γιατι το κανα ετσι κ γιατι αλλιως, αλλα ο,τι ωρα θελω σταματαω, αυτο ειναι ΙΔΨ?
η οξεια μιζεριτιδα απλη βερζιον?