katathlipsh? meiwmenh autoektimhsh? ti???
Καλησπέρα... είμαι νέο μέλος... είναι βράδυ και μετά από μία συζήτηση νιώθω πολύ χάλια,.... δεν ήξερα σε ποιόν να μιλήσω... και είπα να τα πω εδώ. Νομίζω ότι είμαι συνεχώς μέσα σε μία κατάθλιψη που μερικές φορές βγαίνει και άλλες απλά καλύπτεται από τα γεγονότα. Ένα απλό πράγμα είναι ικανό να με ρίξει και να με κάνει να νιώθω ασήμαντη, άχρηστη, και άλλα τέτοια "α". Είμαι τελειομανής και όταν με πιάνει κατάθλιψη ή αυτό τέλος πάντων που με πιάνει αδυνατώ να κάνω το οτιδήποτε. Για παράδειγμα μόλις τελείωσα την εξεταστική και δεν μπορώ να τελειώσω με τίποτα μια εργασία που χρωστάω. Από σχέσεις? Δεν το συζητάω. Απλά δεν είναι για μένα. Δεν ξέρω τι γίνεται και πάντοτε αυτός που μου αρέσει με κάνει να πονάω όσο δεν παίρνει. Το καλοκαίρι που πέρασε ήταν το αποκορύφωμα της κακής μου διάθεσης. Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ αυτό σε εμένα. Έκλαιγα συνέχεια κάθε βράδυ επι 2 εβδομάδες περίπου. Την ημέρα απλά υπήρχα. Ούτε να φτιάξω τα μαλλιά μου, ούτε να βγω έξω, ούτε να ψωνίσω κάτι για να χαρώ(δεν μου ανέβαζε ούτε αυτό τη διάθεση ούτε στο ελάχιστο) ένιωθα ότι κάθε μέρα που περνούσε, απλά ήταν μια μέρα επιπρόσθετη στη ζωή μου και τίποτα άλλο. Νομίζω ότι έχω αρχίσει να πέφτω πάλι ... πάλι δεν θα έχω τίποτα να κάνω ( που να με απασχολεί καθημερινά όπως η σχολή και πιεστικά) ώστε να μην σκέφτομαι. Σκέφτομαι πάρα πολύ. Γιατί ζω, ποιά είμαι, γιατί υπάρχουμε, γιατί ΜΙΑ φορά στη ζωή μου δεν έχω βρει έναν άνθρωπο να με καταλαβαίνει και να κάνω κι εγώ όπως όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι μία σχέση της προκοπής. Αυτή τη στιγμή που γράφω, νιώθω ένα μεγάλο κενό μέσα μου. Σαν να μην πειράζει και να υπάρχω και να μην υπάρχω... σαν να είμαι ένα τίποτα. Σε αυτό με επηρέασε πάρα πολύ λογικά το ότι φέτος πήγα πιο χάλια από κάθε χρονιά στη σχολή. Δεν είμαι εγώ έτσι. Ό,τι αρχίζω, απλά ΠΡΕΠΕΙ κατά τα θέλω μου να το κάνω στην ώρα του. Να καταλάβω φυσικά το κάθε μάθημα και να το περάσω με τη μία ΦΥΣΙΚΑ. Φέτος πήγα πολύ χάλια. Ειδικά το πρώτο εξέμηνο με είχε πιάσει μια στεναχώρια που δεν περιγράφεται. Είχα λιώσει στις ασκήσεις και απλά δεν έβγαιναν. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Και επίσης δεν μπορούσα να πιστέψω ότι άλλα παιδιά τις έβγαζαν και εγώ όχι. Για να μην τα πολυλογώ... αυτή τη στιγμή είμαι κάπως... πριν αρχίσω να γράφω εδώ, ήμουν έτοιμη να πάρω τους δρόμους και να μην ξέρω που θα πάω. Απλά οι τοίχοι με πιέζουν. Είχα μία συζήτηση πριν λίγο με ένα αγόρι. Υποτίθεται ότι κάτι έπαιζε και καταλήξαμε να είμαστε σε χάλια κατάσταση. Κανένας ποτέ δεν παραδέχτηκε τίποτα. Ούτε εκείνος ούτε εγώ. Και νομίζω ότι πολλές φορές έδειξα κάτι. Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτός άλλαξε. Οι συζητήσεις μας πάντα στον αέρα και για άσχετα θέματα...αλλάαα παρόλα αυτά ξενυχτούσαμε μιλώντας. Και ιδού η κατάληξη. Γιατί να μου συμβαίνουν όλα αυτά? Απλά γιατί... γιατί σε εμένα.