Quote:
Originally posted by dream
Όταν ένας άνθρωπος τα χει όλα, και όταν λέω όλα εννοώ αυτό που στεραιότυπα ορίζεται από την κοινωνία που ζούμε, δηλαδή, επαγγελματική και οικονομική καλή κατάσταση, μόρφωση, εμφάνιση, οικογένεια με 2 παιδιά και έναν καλό σύντροφο. Και η μια μέρα διαδέχεται την άλλη ακολουθώντας μια σταθερή πορεία και πρόγραμμα, όμως, κάτι δεν πάει καλά, κάτι λείπει, και εκεί που είμαι καλά και γελάω πέφτω και βάζω τα κλάματα και μου φταίνε όλα. Αισθάνομαι κενό, ανικανοποίητο, νιώθω οτι δεν αγαπάω τον σύντροφο μου, η δουλειά μου δεν με καλύπτει, θέλω κάτι άλλο γενικώς. Και νομίζω πως το βρίσκω σε έναν άλλο άνθρωπο και λέω νομίζω γιατί δεν περνάει πολύς καιρός και ανακαλύπτω την φενάκη του όλου θέματος, και αντί να μου γίνει μάθημα και να εκτιμήσω αυτά που ήδη έχω που είναι πολύτιμα αισθάνομαι χειρότερα από ποτέ! Και ενώ θέλω πάρα πολύ να βγω από αυτό το τέλμα, να αρχίσω να \"ζω\" την ζωή μου, κάθομαι απλά θεατής της. Και βλέπω το χρόνο να περνά και ξέρω πως κάποια στιγμή θα μετανιώσω που δεν έκανα κάτι και άφησα τον καιρό να περάσει και να χάσω όλο το νόημα. Δεν ξέρω αν με καταλάβατε, δεν θέλω να αλλάξω την ζωή μου, θέλω να την ζήσω, μου αρέσει η εικόνα της αλλά δεν μπορώ να μπω μέσα σε αυτήν, δεν ξέρω γιατί, δεν ξέρω τι μου συμβαίνει, τι μου φταίει.....δεν ξέρω τι να κάνω.
θα ελεγα να ξεκινησεις απο την αρχη....