σεξουαλική κακοποίηση, μετατραυματικό στρές
όλη μου τη ζώη, ως τώρα, είχα την εξής απορία...γιατί δεν περνάω καλά...γιατί τίποτα δεν με γεμίζει και με τίποτα δεν αντλώ χαρά...Σε γενικές γραμμές αν κάποιος δεν με γνωρίζει δείχνω μια πολύ δραστήρια κοπέλα...που πάντα όλοι την συμπαθούν...Αυτοί που με ξέρουν, ξέρουν οτι το μόνο που κάνω είναι να επιστρέφω απο τη δουλειά να μένω μέσα και να περιμένω πάλι την επόμενη μέρα δουλειάς...Για αυτούς τους λόγους αποφάσισα να επισκεφτώ ένα ψυχολόγο...γιατί πάντα νιώθω δυστυχισμένη...Στους 3 μήνες που πάω στον ψυχολόγο...αλλάξανε ελάχιστα...είχα πάντα όμως κάτι...εικόνες..τις οποίες και συζήταγα μαζί του..Πριν μια βδομάδα οι εικόνες συμπληρώθηκαν και πέρασα (περνάω) μετατραυματικό στρές. Ο παππούς μου με κακοποιούσε σεξουαλικά μέχρι την ηλικία των 12 ετών και εγώ απλά δεν θυμόμουν τίποτα...Τώρα θυμήθηκα...Από τη μία νιώθω λύτρωση...δεν ήμουν τρελή που ήμουν πάντα αντιδραστικό παιδί...δεν ήμουν τρελή που έκανα πάντα παρέα με τους περιθωριακούς...που έπινα ναρκωτικά, δεν διάβαζα, δεν μπορούσα σε τίποτα να συγκεντρωθώ και προπαντώς δεν τα πήγενα καλά με τους άντρες και δεν μπορούσα να έχω αυτοπεποίθηση...Ξέρω πως ακόμα είναι πολύ νωρίς..Πέρασε μόλις μια βδομάδα που το ξαναέζησα...Υπάρχουν στιγμές που νιώθω πως τώρα ξεκινάει η ζωή μου..και πως όσα χρόνια έχασα, θα μπορέσω να τα κερδίσω...Υπάρχουν όμως και στιγμές που δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω...αν τελικά είμαι καμένο χαρτί...και με θλίβει που το περνάω μόνη μου..γιατί είμαι τόσο θλιμένη που όλοι με κάνανε πέρα...γιατί ζώ το ανείπωτο...και αυτές τις στιγμές θολώνω...θελώ μόνο να κοιμάμαι...δεν ξερώ πως να προσπαθήσω...απο που να ξεκινήσω...λεω μόνο στον εαυτό μου οτι είναι νωρίς...οτι απο την περασμένη βδομάδα που έζησα την κόλαση, είμαι ήδη καλύτερα...αλλα και αυτό ακούγεται ήδη ψέμα....