Quote:
Originally posted by elena72
εχετε πολυ δικιο σαυτα που λετε,,,,αυτο που θελω ομως να τονισω ειναι οτι δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο το λαθος που κανω ,,την γενικη εικονα ατιλαμβανομαι απο τις αντιδρασεις των αλλων,,,ξερω πχ οτι ειμαι δουλοπρεπης στη συμπεριφορα μου,αλλα δεν κανω κατι κακο,,,πχ σκονταφτω και λεω συγνωμη στη καρεκλα,,,αυτοπεπηθηση δεν εχω οχι,,,απο μικρη μου ελεγαν οτι ειμαι αδιαφορη η ελεγαν την αδερφη μου ομορφη και σε μενα τιποτα,,,αλλα ειχα επιτυχιες,,,ασχετα που δεν τις ενιωσα ποτε,,,για μενα ειμαι ασχημη,,αλλα το χειροτερο δεν ειναι αυτο ,,,αλλα οτι για μενα ειμαι αντιπαθιτικη,,,!!!να αντιμιλησω σε κακη κριτικη???μερικες φορες ναι μερικες οχι,,αλλα και οταν αντιμηλισω θα πιστευω οτι εχει δικιο αυτος που την ειπε!!!!:((((
τισ αντιδρασεισ των αλλων τισ ερμηνευεισ εσυ με το δικο σου τροπο και ειναι πολυ πιθανο να κανεισ λαθοσ σου εξηγησα πιο πανω πωσ παει επισησ πρεπει να μαθεισ να βλεπεισ τον εαυτο σου σαν τριτο προσωπο και να τον βαθμολογεισ ετσι δηλαδη ειμαι ασχημη αλλα εχω επιτυχιεσ αρα δε μπορει δε θα ειμαι ασχημη ειμαι αντιπαθητικια ναι αλλα εχω παρεεσ αρα δεν ειμαι και τετοια αντικειμενικα και σιγα σιγα θα καταλαβεισ οτι κανεισ αρκετα πραγματα καλα και θα ανεβει κι η αυτοπεποιθηση σου