Γιατι πρεπει να ειμαστε προσεκτικοι στη δημοσιευση φωτογραφιων εδω.
Χμ εγω δεν το βλεπω τοσο δραματικα οπως τσοντοσαιτ κλπ οπως αναφερθηκε καπου που απεχουν αρκετα απο την πραγματικοτητα. Το βλεπω ποιο \"πραγματικα\".
Ας πουμε οτι θελησετε να πιασετε δουλεια σε μια εταιρεια και εχετε γραψει στο φορουμ καποια στιγμη \"I see dead people\" σαν παραδειγμα ή κατι αλλο.
Θα μπορουσε να χασετε ή να μην εχετε την ευκαιρια να δουλεψετε γιατι ο κοσμος δεν ειναι αγγελικα πλασμενος , αλλωστε οτι το κανουν αυτο οι εταιρειες ειναι γνωστο απο το facebook κυριως και απο τα blog δηλαδη το να μαζευουν πληροφοριες για τους εργαζομενους που θελουν να προσλαβουν.
Φυσικα δεν μιλαμε καθολου για την περιπτωση που γινεται ή θελησετε να γινεται δημοσιο προσωπο ή πολιτικος ή κατι.
Τεσπα δεν ειμαι ακριβως κατα , αλλωστε πρεπει να καταπολεμηθει και το στιγμα , εαν θελετε ομως να δωσετε αυτον τον αγωνα.
Πολλοι πχ που μιλανε στην τηλεοραση για τετοια θεματα μπορει να εχουν ακομα και στη τηλεοραση ενα ομιχλωδες εφε για να μην φαινεται το προσωπο τους.
Αλλα εαν λετε πραγματα οπως \" I see dead people\" μπορει να το βρειτε μπροστα σας.
Εγω προσωπικα εχω πει αρκετα ας πουμε τρελλα και ΘΕΛΩ να εχω την δυνατοτητα να εκφραζομαι ελευθερα δηλαδη θελω να μπορω να λεω με την ανεση μου χωρις δευτερη σκεψη , σκεψεις οπως το \"I see dead people\" και αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος που δεν θα ποσταρα ποτε φωτογραφια.
Ο καθενας ειναι ελευθερος να κανει οτι θελει , δεν κατηγορω κανεναν απλως εκφραζω σκεψεις που ισως να μην εχουν περασει απο το μυαλο σας και ισως να θελετε να το σκεφτειτε παραπανω πριν κανετε αυτην την ενεργεια.
Εχω συναντησει παραδειγμα στην πραγματικη ζωη καθηγητη πανεπιστημιου που συνεβη ακριβως αυτο που λεω , δεν θελω να αναφερω περισσοτερες λεπτομερειες.
Ευχαριστω που με ακουσατε-διαβασατε:)