Quote:
Originally posted by reggaeM
Kαλησπερα παιδια
Εχω καιρο να γραψω στο forum και νομιζω οτι δεν ειναι τυχαιο οτι γραφω καθε φορα που λογω διακοπων αναγκαζομαι να γυρισω στην πολη μου.
Πηγαινω 9 μηνες σε ψυχολογο,και πιστευα οτι ως τωρα ειχα καταφερει να κανω βηματα και να ελεγχω τουλαχιστον τις σκεψεις μου.
Με το που ηρθα στην πολη μου,νομιζω οτι ολα τα συμπτωματα εφτασαν στο χειροτερο σημειο απο ολες τις φορες.
Απο το πρωι που ξυπναω εχω ενα βαρος μονιμο στην ψυχη μου,αγχος και φοβο.
Νιωθω απεχθεια για την πολη μου,την οικογενεια μου, ολα αυτα που με συνδεουν με την παιδικη ηλικια και οσα κουβαλαω μεσα μου απο τοτε.
Αισθανομαι οτι πλεον ειμαι κατι το παραταιρο μεσα σε ολο αυτο που απαρτιζει τους δικους μου,τους συγγενεις,τον κυκλο τους γενικοτερα.
Δεν εχω τιποτα κοινο μαζι τους πια.Αλλαξα δεν διαφωνω.
Το προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να τους αντιμετωπισω..ωρες ωρες αισθανομαι σαν την τρελη του χωριου.
Δεν κανω τιποτα κακο.Απλα αλλαξα στυλ,απεκτησα κατοικιδιο, δεν μου αρεσει η μιζερια στους ανθρωπους και θελω να ξεφυγω απο ολο αυτο το στερεοτυπο που εχουν φτιαξει.
Κι ομως....ολα τους φαινονται ξενα και παραξενα.
Παντα με επικριναν και με απερριπταν(ειδικα η μητερα μου και ο αδερφος μου).Τωρα που το καταλαβαινω μου φαινεται βουνο και με πληγωνει.
Εχω αποκτησει παλι κοινωνικη φοβια.Τραυλιζω, δεν ξερω τι να πω,αισθανομαι οτι κανεις δεν με χωνευει.Παλια ειχα παλι αυτα τα συμπτωματα σε μικροτερο βαθμο και τα παλεψα μονη μου.
Εκανα την επανασταση μου.Τωρα δεν εχω τη δυναμη ουτε να διαφωνησω με τη μανα μου.Η παραμικρη κριτικη, η διαφωνια, η προσβολη της με διαλυει ψυχικα.
Εχω αρχισει να χανω τη συγκεντρωση μου,να ειμαι σκεπτικη και συνεσταλμενη.Παλι.
Αποφευγω φιλους και παρεες προτιμω να μενω σπιτι μου.
Ο μονος με τον οποιο μιλαω και με στηριζει(οσο μπορει,γιατι δεν ειναι παντα ευκολο για εναν ανθρωπο χαλαρο σαν αυτον να κατανοει παντα τι νιωθω) ειναι ο φιλος μου.
Γιατι αντι να καλυτερευω γινεται χειροτερο??
Ευχαριστω που διαθεσατε χρονο να το διαβασετε...
γεια σου.. ξερεισ.. νιωθω πωσ απλωσ βρηκεσ περισσοτερο τον εαυτο σου.. εμαθεσ ποια εισαι πιο καλα... επελεξεσ το ποια εισαι και το τι θελεις η οχι στην ζωη σου..