κριση αγχους και μελαγχολίας...
Καλησπέρα σας... Λίγες μέρες πριν είχα κάποια άσχημα συμπτώματα (έντονους πόνους στην καρδιά, μου κοβόταν ο αέρας, δεν μπορούσα να ανασάνω, ζαλάδες, φοβίες, αρρυθμίες, ταχυπαλμίες, στομαχόπονους) και πήγα στο νοσοκομείο. Δεν μου βρήκαν τίποτα παθολογικό και μου συνέστησαν να πάω στο Δαφνί γιατί εκείνη τη μέρα δεν εφημέρευε ψυχίατρος στο νοσοκομείο που πήγα. Μου είπε όμως ο νευρολόγος στον οποίο με έστειλε ο παθολόγος ότι έχω πάθει κρίση άγχους. Δεν πήγα στο Δαφνί και αποφάσισα να το αντιμετωπίσω μόνη μου με φυσικούς τρόπους. Και μόλις ηρέμησα άρχισα να νιώθω πολύ έντονη μελαγχολία χωρίς όμως καμία δικαιολογία διότι θεωρητικά όλα μου πηγαίνουν καλά. Πριν λίγους μήνες είχα πιάσει πάτο αλλά το αντιμετώπισα με εντονη σωματική άσκηση, φίλους, δώσιμο στη δουλειά μου και απλώς δεν σκεφτόμουν. Γενικά κατά καιρούς πέφτω πάρα πολύ... Προσπαθώ όμως τόσο καιρό να αποφύγω τα χάπια... Πλέον μπορεί να γίνει κάτι πάρα πολύ μικρό και να με ρίξει στα πατώματα. Δεν ξέρω τι να κάνω... Πρέπει να περιμένω να πιάσω πάλι πάτο για να επισκεφτώ ψυχίατρο ή να πάω τώρα που το ελέγχω κάπως; Ελπίζω να καταλαβαίνετε τι λέω, γιατί είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη γενικά..... Ευχαριστώ εκ των προτέρων...