Καλημέρα!!
Τελευταια νιωθω πολυ εκνευρισμενη..Με ξενερωνουν πολλα πραγματα,ειμαι προκατειλημμενη σε πολλα πραγματα, νευριαζω κ παρξηγουμαι με το παραμικρο...
Πρωτος κ κυριος παραγοντας με τον οποιο εκνευριζομαι κ ξενερωνω ειναι η κολλητη μου φιλη....Εχει παραμελησει τελευταια τη παρεα καθως εχει μπλεξει με εναν ανθρωπο που δε μας ειναι κ πολυ συμπαθης (εννοω εμενα κ της παρεας) γιατι δε της φερεται κ με τον καλυτερο τροπο. Της λεει πως δεν ειναι αναγκη να βρισκεται μαζι μας μονο, ενω μπορει να ειναι κ αυτος μαζι γιατι εμεις (σαν φιλες) μπορουμε να πουμε τα προσωπικα μας ακομα κ απ το τηλ...Κ αλλα πολλα τα οποια δεν ανηκουν σε αυτο το topic.
Καθως λοιπον ειμαι ξενερωμενη με τη κατασταση αυτη, ξεσπαω χωρις λογο σε ανθρωπους που δε μου φταινε!!! Αφησα να παει χαμενο ενα ωραιο σ/κ με το συντροφο μου, γιατι θα ηταν κ η παρεα του μαζι την οποια ντρεπομαι κ δεν ειμαι ο εαυτος μου οταν βρισκομαι μεσα σ' αυτη...
Ξεσπαω σε γνωστους, παρεξηγουμαι με οτι κ αν μου πουν, κλεινομαι στον εαυτο μου κ δε θελω κ πολλες πολλες κοινωνικες συνευρεσεις!!!
Τι μου συμβαινει???
Θελω πολυ να το ξεπερασω, δε θελω να ειμαι ετσι!!!!