Εξαναγκασμένη σχέση; Τί να κάνω;
Είμαι σε μία σχέση με μια κοπέλα εδώ και 7 μήνες, είναι η 1η μου σχέση που έκανα μετά τα 26 μου. Ήθελα πολύ να κάνω μία σχέση διότι ήμουν μια ζωή μόνος χωρίς παρέες πολύ κλειστός και είχα τόση ανάγκη να κάνω αυτή τη σχέση.
Τέλοσπάντων, η κοπέλα μου έχει πάρα πολύ χαμηλή αυτοπεποίθηση, αυτός ήταν και ο κύριος λόγος που την κυνήγησα διότι υπέθεσα πως θα ανταποκριθεί όπως και έκανε, είναι και η δική της 1η σχέση στα 23 της.
Πού θέλω να καταλήξω; Έχουμε κάποια προβλήματα και νιώθω πως η σχέση μου είναι εξαναγκασμένη. Έχουμε κάποια πραγματάκια κοινά που κάνουμε μαζί αλλά κατα τα άλλα νομίζω πως εκμπέμπουμε σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος. Όταν είμαστε μαζί κάθεται και μου μιλάει για διάφορα από τα οποία το 99% μου είναι εντελώς αδιάφορο. Το αντίστοιχο συμβαίνει όταν της μιλάω εγώ. Επίσης, με ενοχλούν πολλά πάνω της. Καταρχήν σπούδασε 5 χρόνια στην αγγλία μόνη της και παρόλα αυτά οι γονείς της την έχουν από πολύ κοντά. Δεν μπορούμε να βγούμε μέχρι αργά ποτέ και όταν βρισκόμαστε ας πούμε 2 φορές συνεχόμενες πρέπει την επομένη να κάτσει σπίτι για να την χορτάσουν και οι γονείς της. Επίσης δε μπορούμε να πάμε πουθενά μαζί σαν ζευγάρι και να κοιμηθούμε μαζί, ούτε για παράδειγμα στο χωριό γιατί θα μας δουν ξένα μάτια και \"δεν πρέπει\".
Επίσης η κοπέλα αυτή δεν έχει καταλάβει πως είναι γυναίκα. Δεν φοράει ποτέ γυναικείο ρούχο, φόρεμα, φούστα κτλ, φτιάχνει το μαλλί σπάνια, δε βάφεται ποτέ κτλ και όταν κάνει αποτρίχωση το κάνει ολόκληρο θεμα λες και είναι το Κυπριακό. Σεξ κάνουμε αλλά εννοείται το κρατάει κρυφό απ\' τους δικούς της. Στο σπίτι μου έρχεται σχεδόν κρυφά. Οι γονείς της με έχουν γνωρίσει, το ξέρουν πως είμαστε μαζί αλλά συνέχεια την προκαταβάλουν αρνητικά απέναντί μου κτλ. Σε γυναικολόγο φοβάται να πάει επειδή φοβάται μην το μάθουν οι γονείς της. Της έχω μιλήσει για αυτά που με ενοχλούν αλλά θεωρεί πως προσπαθεί ήδη πάρα πολύ και σχετικά με τους δικούς της πως δεν μπορεί να τους αλλάξει.
Όταν είμαστε αγκαλιά νιώθω πολύ ωραία διότι έχω πολύ ανάγκη να έχω μια γυναίκα μαζί μου, πράγμα που μου τονώνει το ηθικό και με κάνει να νιώθω πιο δυνατός γενικότερα και όταν είμαστε με άλλη παρέα, επίσης ξέρω πως με αγαπάει. Αλλά ο μόνος λόγος που νιώθω πως είμαστε ακόμη μαζί είναι το γεγονός πως ξέρω πως με αγαπάει και πως θέλω να έχω μια γυναίκα μαζί μου. Δεν θα αντέξω να είμαι πάλι μόνος.
Τί πρέπει να κάνω;