καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω διαγραφη?
Printable View
καλησπερα σε ολους τους συμφορουμιτες. ξερει καποιος να μου πει πως μπορω να κανω διαγραφη?
Γιατί θέλεις να κάνεις διαγραφή και δεν αποφασίζεις απλά να μην ξαναχρησιμοποιήσεις το νικ σου αν αυτό θες?
μπορείς να μην μπαίνεις για καποιο καιρό..για ένα μήνα πχ και μετά βλέπεις αν θέλεις να διαγραφείς ή όχι
Aν θες το αγνοείς. Αν πάλι θες να σβήσεις ότι ή κάτι που έχεις γράψει, πατάς το Profile σου, πατάς \"Αναζήτηση όλων των δημοσιεύσεων από αυτό το χρήστη\" και για κάθε μήνυμα με το Edit σβήνεις όλο ή μέρος του μηνύματος που έχεις στείλει. Απ\' ότι βλέπω φαίνεται να έχεις στείλει συνολικά περίπου 120 μηνύματα, έτσι δεν είναι δύσκολο αν θες να σβήσεις μόνο αυτά που δεν θα ήθελες να υπάρχουν.Quote:
Originally posted by selas-selas
Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή και μέχρις ότου δεήσουμε να κάνουμε μια περιβόητη αναβάθμιση που την σέρνουμε μήνες τώρα, το σύστημα διαγραφών δεν δουλεύει 100%.
Συγκεκριμένα, διαγράφονται τα ψευδώνυμα, όχι όμως και τα μηνύματα.
Για τα μήνυματα, ο μονος τρόπος διαγραφής προς το παρόν, είναι ο τρόπος που προτείνει παραπάνω ο John11.
Έχω την εντύπωση ότι η απόφαση διαγραφής του selas-selas έχει σχέση με ένα μήνυμα που έλαβα και εγώ μέσω u2u, με αποστολέα κενό username.Quote:
Originally posted by NikosD.
Για τα μήνυματα, ο μονος τρόπος διαγραφής προς το παρόν, είναι ο τρόπος που προτείνει παραπάνω ο John11.
To μήνυμα ξεκινούσε:
ενημερωμένο στο τέλος με όσα συνέβησαν χθες στο φόρουμ)
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Καλημέρα. Σε ευχαριστώ που δέχτηκες να σου πάρω συνέντευξη για την εμπειρία που είχες μέχρι σήμερα στα στα φόρουμ ψυχολογικής αλληλοβοήθειας, ...
Mε την ευκαιρία, γίνεται να μάθουμε αν κάποιος άλλος έλαβε το ίδιο μήνυμα. Παράκληση, προτείνω όχι σχόλια, αρκεί κάποιος να γράψει \"εγώ\".
exmQuote:
Originally posted by John11
Έχω την εντύπωση ότι η απόφαση διαγραφής του selas-selas έχει σχέση με ένα μήνυμα που έλαβα και εγώ μέσω u2u, με αποστολέα κενό username.Quote:
Originally posted by NikosD.
To μήνυμα ξεκινούσε:
ενημερωμένο στο τέλος με όσα συνέβησαν χθες στο φόρουμ)
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
Καλημέρα. Σε ευχαριστώ που δέχτηκες να σου πάρω συνέντευξη για την εμπειρία που είχες μέχρι σήμερα στα στα φόρουμ ψυχολογικής αλληλοβοήθειας, ...
Mε την ευκαιρία, γίνεται να μάθουμε αν κάποιος άλλος έλαβε το ίδιο μήνυμα. Παράκληση, προτείνω όχι σχόλια, αρκεί κάποιος να γράψει \"εγώ\".
μαλλον η υποθεση σου ειναι εκτος πραγματικοτητας...
οσο για το υ2υ κι αυτο οπως και πολλα παρομοια τα λαμβανουν ολοι οσοι ειναι ονλινε
Και εγω ελαβα αυτο το u2u
το u2u το ελαβα κι εγω offlline
κ εγω το ελαβα. ενταξει απο οτι καταλαβαινω ολο εχεδον το φορουμ πρεπει να το ελαβε, απο τον τυπο που εχει μανια καταδιωξης ηταν, κ δε νομιζω να εχει σχεση με τον σελας.
μα ουδεμια σχεση!