Καιρό είχα να σας δω, νόμιζα ότι είχα ξεμπερδέψει και όμως όχι!
Με λένε υποχόνδρια κοροιδευτικά, αλλά τελικά δεν είναι καθόλου αστείο. Δεν θα σας κουράσω με το παρελθόν, θέλω μόνο να ρωτήσω αν έχει τύχει σε κανέναν αυτό που περνάω τώρα.
Πέρασα λίγες μέρες με δύσπνοια (οκ, περασε, το ήξερα ότι είναι από το άγχος) και τις τελευταίες μέρες νιώθω ότι ο λαιμός μου είναι ξηρός, ότι θέλω να τον καθαρίζω συνέχεια, ότι έχει φλέματα τα οποία προσπαθώ να βγάλω (καμιά φορά βγάζω ελάχιστα) Ο ΩΡΛ μου είπε ότι δεν βλέπει κάτι τώρα και ότι θέλει να το αφήσει λίγες μέρες και να δούμε μετά τις 25. Αλλά επειδή όσο θα το έχω στο μυαλό μου δεν πρόκειται να βελτιωθεί, θέλω να ξέρω αν έχει συμβεί σε κάποιον παρόμοιο ψυχοσωματικό συμβάν. Γενικότερα όπως είπα τα συμπτώματα είναι: αίσθηση ξηρού λαιμού, ανάγκη για καθαρισμό, "ψευτοβηχας" που τον προκαλώ εγώ για να ανοίξει ο λαιμός, σάλια και γενικά μια ανήσυχη κίνηση από την βάση της μύτης μέχρι τον φάρυγγα με μια ελαχιστη βραχνάδα πότε πότε. Να αναφέρω ότι ήμουν καπνίστρια μέχρι πρότινος, άλλαξα πολλά τσιγάρα τον τελευταίο καιρό και το έκοψα πριν μια βδομάδα. Αυτά