Δεν ξέρω πως να αρχίσω! Μου είναι δύσκολο να ξετυλίξω το κουβάρι του μυαλού μου και της ζωής μου, αλλά αναγκαίο για να επιβιώσω. Δεν έχω μιλήσει ποτέ με ψυχολόγο. Είμαι 31, αρραβωνιασμένη 1μιση χρόνο τωρα, με μια σχέση 8 χρόνια σε απόσταση, λόγω διαφορετικών πόλεων . Πήρα την απόφαση να τον ακολουθήσω στην πόλη του, εφόσον ο ίδιος θεωρούσε τη ζωή στην Αθήνα άκρως απαράδεκτη. Βρήκα δουλειά και αναγκάστηκα να μείνω στο πατρικό του. Οι γονείς του μένουν προσωρινά στην κόρη τους,αλλά ανα διαστήματα επιστρέφουν. Εκείνος έφυγε από μια άλλη πόλη που δούλευε και τώρα δουλεύει με τον αδερφό του σε ένα νησί. Πρόσφατα έχασα τη γιαγιά μου που λάτρευα και η οικογενειά μου αντιμετωπίζει διάφορα άλλα προβλήματα. Σημειωτέον δεν έχουμε συγγενείς και βοήθεια. Βρίσκομαι ΜΟΝΗ ΜΟΥ σε μια ξένη πόλη. Τα βράδια δεν μπορώ να κοιμηθώ και πίνω. Κλαίω συνέχεια και τηλεφωνώ τον αρραβωνιαστικό μου για να τον βρίσω. Νοιώθω χαμένη, πνιγμένη μέσα στα λάθη μου, ακίνητη, παγωμένη να παρακολουθώ μια ζωή να χάνεται. Μόνο που πλέον έχω την αίσθηση ότι αυτό το έκανα μια ζωή. Πολλές φορές προσπάθησα να κάνω κακό στον εαυτό μου αλλά δεν είχα τη δύναμη. Δεν ξέρω τι είναι αυτό που θέλω , για ποιο λόγο ζω και τι μπορώ να κάνω για να είμαι χαρούμενη. Βρίσκομαι σε ρήξη με όλους, συγγενείς και μη. Δεν μπορώ να δουλέψω και μου φαίνεται βουνό να πάω ακόμα και στο σουπερ μάρκετ. Ξέρω ότι δεν μπορώ να έχω και την πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτάτο. Αλλά και πάλι δεν μπορώ να πάρω μια απόφαση. Δεν ξέρω πως να το χειριστώ και νοίωθω ότι όλοι περιμένουν μια απάντηση !!!