Διπολική Διαταραχη & Σεξουαλική δραστηριότητα?
Καλημέρα σε όλους σας.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής , με αφορμή γενικές συμπεριφορές της αδερφής μου αλλά και ενα σημερινό γεγονός που μπορώ να πω με σόκαρε:
Τα άτομα με διπολική διαταραχή σε φάση μανίας είναι ευάλωτα σεξουαλικά?Η αδερφή μου μέχρι πρότινος ήταν απόλυτα μονογαμική με πολύ απόλυτες πεποιθήσεις επι του θέματος.Γενικότερα η τωρινή συμπεριφορά της είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με τη συμπεριφορά που είχε στο παρελθόν, την οποία και εξηγεί ως επανάσταση και καλά.Τι γίνεται λοιπόν με τη σεξουαλική δραστηριότητα?Έχουν τα άτομα αυτά συναίσθηση των πράξεων τους ή δεν καταλαβαίνουν επακριβώς τι κάνουν?
Τελευταία οι κοινωνικές συναναστροφές της είναι πολύ περισσότερες κυρίως με άντρες χωρίς όμως να βλέπω να κάνει κάτι.Είναι βέβαια πολύ διαχυτική μαζί τους(να τονίσω οτι ενας απο αυτούς που γνώρισα είναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ και απορώ πως συνεννοούνται).Σήμερα το πρωί ήταν ξύπνια και μια χαρά αυδιάθετη και ευγενική μαζί μου.Την άκουσα στο δωμάτιο της να μιλάει αλλά δεν πήγε το μυαλό μου γιατί δεν άκουγα κάποια απάντηση και σκέφτηκα οτι μιλούσε στο τηλέφωνο.Υποψιάστηκα τη δουλειά επειδή ήταν μια χαρά και δε μου ζήτησε ούτε λεφτά ούτε να την πάω κάπου με το αυτοκίνητο.Κατέβηκα στο αμάξι μου και είδα απο πίσω ενα άλλο μέσα στο οποίο υπήρχε ενα μπουκάλι κρασι και 2 ποτήρια...ε και δεν ήθελε και πολλή φαντασία να καταλάβω..
Φοβάμαι μήπως την εκμεταλλευτεί κάποιος γιατί όπως και να χει είναι πολύ ευάλωτη και λίγο μαλάκας και στερημένος να ναι ο άλλος δε θέλει και πολύ.
Πείτε μου σας παρακαλώ όποιος ξέρει την άποψή του για το θέμα..
Ευχαριστώ