μια πολυτιμη σκεψη ενος εφηβου [γιατι πεθαινουμε]
Γιατι πεθαινουν οι ανθρωποι :
Λοιπον εγω πιστευω οτι εμεις οι ανθρωποι πεθαινουμε γιατι οχι επηδει ειναι η μοιρα μας αλλα επηδει χρειαζεται.
Ξερεις γιατι χρειαζεται? για να πρωσπαθησουνε να ερθουν κι αλλοι ανθρωποι εδω θελω να πω οτι συγουρα εχουν ζησει και πριν καποια ζωη αλλα οχι της γης καποιας αλλης που ε μεις την ονομζαζουμε εξωγιηνοι.
Εξαλου και εμεις ειμαστε κατι σαν αυτους.
Λοιπον εμεις εχουμε ερθει σε αυτο τον κοσμο με ειδικη αποστολη , μια αποστολη οπου θα πρωσπαθησουμε να κανουμε εναν καλυτερο κοσμο,αλλα μερικες φορες αυτη η αποστολη που ειναι καθορισμενη για τον ανθρωπο πολλες φορες δεν την επιτυχανουμε οχι επηδει δεν την θελουμε αλλα επηδει φοβομαστε,επηδει ειμαστε διλοι ακομα και εγω και το παραδεχομαι.
Γιατι εμεις φοβομαστε να ανακαλυψουμε ενα στιλο,ενα στιλο που ειναι πολλη παλιο και οπου εμεις ειμαστε το καθε εκατοστο του μελανιου και προσπαθει να γραψει την μια λεξη αγαπη με συνωνημη ζωη,αλλα εμεις οι ανθρωποι ειμαστε ακομα στο αρχικο μισο αλφα.
Ειναι σαν να τρεχει ενα ποταμι και εμεις ειμαστε η καθε σταγονα,αυτες οι σταγονες που διμιουργουν το ποταμι ειμαστε εμεις και πρεπει να ακολουθησουμε την ροη του ποταμου γιατι ετσι ειμαστε φτιαχμενοι,σπανια μερικες φορες σταγονες πανε κοντρα αλλα οταν γινει θα εχεις πληγωσει καποιον αλλα κυριως τον εαυτο σου.
Και πεθαινουμε με αυτην την αναμνηση της ζωης,την αναμνηση που επρεπε να κανουμε ενα καλυτερο κοσμο για τους υπολοιπους αλλα κυριως για εμας,αλλα αυτη ειναι η αναμνηση που δεν τα καταφεραμε.
Και ετσι καπως ειναι η ζωη,ποιο απλα ειναι σαν να φοβομαστε την ζωη,σαν να ειμαστε μια φωλια εμεις οι ανθρωποι και το περιεχομενο που θα εχει η φωλια ειναι η ζωη,οπου το περιεχωμενο θα ειναι μερικα απροβλεπτα πραγματα που θα εχει η ζωη,χαρες,λυπες αλλα το κυριως πραγμα που θα εχει ειναι η αγαπη,να αγαπαμε,να αγαπιομαστε αλλα κυριως την συγχωρεση.
Ο καθε ανθρωπος εχει την δικι του φωλια διαφορετικη αλλα η ζωη ιδια,δεν αλλλαζει ποτε,οτι περιεχωμενο βαλει στην μια φωλια θα το βαλει και στο αλλο διαφορετικο.
Λιλη :) αυτο το σιγκεκριμενο το εχω γραψει και σε μια αλλη ιστοσελιδα.Ευχαριστω;)