Οποιος θελει να παιξουμε κανα παιχνιδακι online ας κανει μια προταση εδω , τι παιχνιδι θελει να παιξουμε.:)
Printable View
Οποιος θελει να παιξουμε κανα παιχνιδακι online ας κανει μια προταση εδω , τι παιχνιδι θελει να παιξουμε.:)
πακμαν
Janet εχουν βγει 100.000 pacman και δεν ξερω αν παιζει κανενα με συμπαιχτη...αν θες γινε συγκεκριμενη και ας μη το μετατρεψουμε σε τσαταδικο ασχετης φυσεως.Quote:
πακμαν
Μια προταση RISK 2 αλλα χρειαζονται τουλαχιστον απο τρεις παικτες και επανω καθως και να στησουμε ενα εικονικο LAN δικτυο μεταξυ μας....οποιος νομιζει οτι μπορει (χρειαζονται καποιες γνωσεις πανω σε υπολογιστες...ελπιζω να τα καταφερουμε) , ας το πει.
Βεβαια μπορειτε να προτεινετε και αλλα παιχνιδια.
Quote:
Originally posted by janet
πακμαν
ωραια η τζανετ.....
;)
Το age of empires ?
Quote:
Το age of empires ?
Θες να παιξουμε age of empires?
Ποιο Age of empires...εχουν βγει αρκετα...ποιο θες να παιξουμε?
The asian dynasties! Tο 3 δηλαδή!
Το εχεις πειρατικο ή γνησιο?
Πρεπει να εγκαταστησεις ενα προγραμμα που κανεις εικονικο lan δικτυο...οπως το hamachi.
Πρεπει να συντονιστουμε και να χρησιμοποιησουμε την ιδια εκδοση του προγρμματος...ενα tutorial για το πως μπορεις να παιξεις το αge of emipes 3 με hamachi
http://www.cynicsunlimited.com/2006/07/23/tutorial-internet-gaming-with-age-of-empires-3-and-hamachi/
Θελει καποια διαδικασια.
Βασικά εγώ το έχω στον άλλο τον υπολογιστή μου περασμένο πώς να το μεταφέρω στο λαπτοπ και είναι το γνήσιο.
Παιρνεις το cd-dvd του παιχνιδιου και το εγκαθιστας στο λαπτοπ.
θα το κάνω αύριο πειράζει?
Εγω δεν εχω το γνησιο παιχνιδι οποτε πρεπει να εχουμε την ιδια εκδοση και να εγκαταστησουμε το hamachi και να κανουμε ρυθμισεις οκ?
Ευτυχισμένοι άνθρωποι..........!!!
(κηπ, κάτσε να διαβάσεις και άσε τα παιχνίδια.........:ρ)
Χαχα...δεν μας βλεπω να παιζουμε τελικα αλλα οκ:)