kalhmera se olous.molis ekana logariasmo,parakolouthw polu kairo thn pulh ths psuxologias alla shmera skeuthka pws isws na mporeite na me vohthhsete sto diko mou provlhma.to provlhma mou einai pws exw ena eidos tik sto proswpo mou,sugkekrimmena sthn perioxh ths muths.den katalaba pote pws to apekthsa,oute pws to kanw!!thumamai mono oti ksekinhse sta 13 mou.twra exw teleiwsei to lukeio kai spoudazw.ta teleutaia duo xronia arxisa na psaxnw sto internet pws mporw na to stamathsw,exw apeuthunthei se psuxologo alla mou eipe pws einai kati toso aplo pou h vohtheia enos pathologou sto thema tha me vohthouse.epeita se duo pathologous pou phga mou apanthsan pws ekeinoi den parathroun tipota sto proswpo mou,kai pws ola einai fusiologika.ontws to tik pou exw einai mia mikrh kinhsh alla sunexomenh,kai me kanei na aisthanomai tromera avola otan vriskomai me kosmo,kai tote apo to agxos mou ginetai pio entono.eilkrina den kserw ti allo na kanw,den aisthanomai katholou omorfa meiwnei tromera thn autopepoithhsh mou kai me kanei na thelw na menw krummenh apo olous .an mporeite na mou peite kati pou tha me vohthouse tha to ektimousa polu!!!!!!sugnwmh gia ta apaisia greeklish mou kai euxaristw gia ton xrono sas!!!