μια νεα αρχη με τα παλια αγχη
καλησπερα σε όλους!
ειμαι 27 ετων και υποφέρω κατα διαστήματα απο κρίσεις πανικού και αγοραφοβία.είναι η πρωτη φορα που το λέω έτσι ανοιχτά....δεν επισκεύπτηκα ποτέ κάποιον ειδικό και πάντα τα έβγαζα πέρα με τη μέθοδο της φυγής.η τελευταία φορά που μου παρουσιάστηκε ήταν πριν ένα χρόνο αλλά κατάφερα μόνη μου να το ξεπεράσω.τους τελευταίους μήνες επανήλθε χειρότερο απο ποτέ.υποφέρω πραγματικά.έχω γίνει ο περίγελος της μικής πόλης στην οποία ζω και εργάζομαι.η δουλειά μου απαιτεί να βρίσκομαι καθημερινά σε τράπεζες και δημόσιους οργανισμούς και να περιμένω σε "ουρές".αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος μου.εμφανίζονται όλα τα συμπτώματα και καταλήγω να τρέχω πανικόβλητη να σωθώ.μόλις βγώ έξω είμαι και πάλι καλά μετά απο μερικά λεπτα.σε λίγους μήνες είναι ο γάμος μου και πολύ φοβάμαι πως θα καταρρεύσω στην εκκλησία μπροστά σε όλους.είναι αδύνατο να σταθώ τόση ώρα όρθια ανάμεσα σε τόσο κόσμο χωρίς να μου έρθει ζαλάδα,χωρίς να πάθω δύσπνοια και χωρίς να τρέμω και να ιδρώνω.δεν μπορώ πλέον να το αντιμετωπίσω μόνη.ποτέ στα 12 χρόνια που το παθαίνω αυτό δεν έχω μιλήσει σε κανενα φίλο ή συγγενή.ούτε και ο αρραβωνιαστικός μου το ξέρει.απλά νομίζει πως έχω έλκος και για αυτό τρέχω συνεχεια στις τουαλετες να κυφτώ.μήπως ήρθε η ώρα να δώ έναν ψυχολόγο;να πάρω κάποια φάρμακα;ο χρόνος με πιέζει.πρέπει να είμαι καλά μέχι το νοέμβρη..................