Δεν ξέρω από που να αρχίσω, ο τίτλος τα λέει όλα. ¨Εχω μεγάλο πρόβλημα με τις γυναίκες. Δεν μπορώ να καταλάβω κυρίως πότε ενδιαφέρεται κάποια και πότε όχι, ή καποτε το καταλάβω και ακόμα πιο πολύ με ανάβει όταν δεν ενδιαφέρεται. Πολλές φορές αφού επιμέινω αρκετά φυσικά ταπεινώνομαι, αφού καθαρά μια γκόμενα δεν ενδιαφέρεται. Αντίθετα, όταν ενδιαφέρεται κάποια, δεν με ενδιαφέρει εμένα. Δεν ξέρω που ακριβώς είναι το πρόβλημα μαζί μου. Δίνω απόλυτη σημασία στην ομορφιά, και ξενερώνω αμέσως όταν με ειρωνευτεί μια κοπέλα για οτιδήποτε, δεν θέλω να ξαναέχω καμιά σχέση μαζί της, έστω αν το έκανε σαν αστείο ή αν είχε δίκαιο. Κάποιες φορές γίνομαι βίαιος, αλλα προς εμένα, ποτέ δεν έδειρα γκόμενα αν και καταφέρνω και μπλέκομαι με πολύ θλιβερές πουτάνες που μπορέι να τις συνέφερνε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω σε τι να πιστέψω πλέον. Είμαι μισάνθρωπος γενικά, μοναχικος αρκετά, πίνω αρκετό ποτό και μισώ τις παρέες. ΠΟλλές φορές καταλαβαίνω ότι για να γαμήσεις μια γκόμενα πρέπει να σε αποδεχτεί και ο κύκλος της, ο οποίος συνήθως δεν με αποδέχεται, επειδή όπως είπα ούτε εγώ τους αποδέχομαι.
Κατάληξα εδώ και καιρό να πηγαίνω αποκλειστικά με πόρνες, κάποιες από τις οποίες τις έκανα φίλες στο τέλος, εννοώ δεν έδινα λεφτά για οτιδήποτε, αλλά ούτε αυτό δεν με γεμίζει πλέον, αν και οι πιο πολλές απο αυτές μου συμπεριφέρτηκαν καλύτερα από τις κανονικές γυναίκες της εποχής μας. Τα τελευταία 2 περιστατικά που έζησα με γκόμενες ήταν εντελώς απογοητευτικά , αφού και στις δύο περιπτώσεις ήταν στημένο παιχνίδι, με προσέγγισαν αυτές , έπαιξαν μαζί μου και στο τέλος μου είπαν ξεκάθαρα ότι είναι με κάποιο αλλο παιδί μιας παρέας που φάινεται δεν με συμπαθά. Δεν είμαι ιδιαίτερα θαρραλέος άνθρωπος γι αυτό δεν έκανα τίποτα γι αυτό. Απλώς απομονώθηκα περισσότερο και έγινα ακόμα πιο μισάνθρωπος.
Ποτέ δεν συμπεριφέρτηκα σε καμιά γυνάικα με τόσο άδικο τρόπο, και επειδή πιστεύω σε ανατολίτικες φιλοσοφίες, και στο κάρμα ειδικά, με προβληματίζει ιδιάιτερα, γιατί μου επιστρέφονται πράματα τα οποία δεν έκανα ποτέ μου.
Ξέρω ότι μπόρω να πληγώσω πολύ έναν άνθρωπο, το έχω έμφυτο, αλλά όταν έιδα τη δύναμη αυτού σε κάποια φάση της ζωής μου το φοβήθηκα, αφού με κάποιες κουβέντες μου έστειλα μια κοπέλα σε αυτοκτονία. Η αλήθεια πονάει, και το άδικο, απλώς βαρέθηκα να γίνονται αδικίες σε βάρος μου και ψάχνω μια διέξοδο, νιώθω ότι πολεμάω μόνος μου μαζί με τα πρόβατα, που μου στήνουν παγίδες. Θεωρώ τον εαυτό μου ανώτερο άνθρωπο από κάποιους, από τους πιο πολλούς, και κάποτε αλαζονικό οξύθυμο αλκολικό μαλάκα, αλλά δεν με παίρνουν τα λεφτά που έχω για χειροδικίες, ούτε για μπλεξίματα με μπάτσους, όμως με τέτοια περιστατικά δεν μπορώ να κοιμηθώ. Θέλω εκδίκηση σαν μανιακός. Το έψαξα στον Φαίδρο λίγο αυτό, και κατάλαβα ότι ο θεός μου ήταν σίγουρα ο ¨Αρης, το λέει και το ζώδιο μου αυτό. Πώς μπορώ να ηρεμήσω τον εαυτό μου?Δεν με αφήνουν να κοιμηθώ τα νεύρα που έχω.