U2U - ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ- ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
Printable View
U2U - ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ- ΜΑΧΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ- ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ
Δεν λες για τον στόκο στο μυαλό, αλλά φαντάζομαι πως είναι αυτονόητο κριτήριο για να συμμετάσχει κανείς...
και σπατουλα.....
αμα δεν τον απλωσεις τον στοκο, παει στραφι.
50% στρατοκαβλίαση
50% ρατσιστίαση
Σίγουρη συνταγή για κατάθλιψη.
Ανέκδοτο είναι?
ΑΜΟΙΒΕΣ?
ΩΡΑΡΙΟ?
ΜΠΟΝΟΥΣ?
ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ?
Πόσο ανοιχτόχρωμα πρέπει να είναι τα μάτια? Επίσης μπαίνει κάποιος με ένα 1,87? Μισούμε συγκεκριμένες \"ράτσες\" η όλες? (συμπεριλαμβανόμεων και των εαυτών μας?)
Παρακαλώ ενημερώστε με στο blog μου wanna-be-nazi.com ευχαριστώ.
Εντάξει δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία για να στείλω u2u λυπάμαι!!!
Εγώ είμαι 1,90 με πράσινα μάτια και 27 χρονών
κατάθλιψη όμως έχω!
Quote:
Originally posted by janet
Εντάξει δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία για να στείλω u2u λυπάμαι!!!
Εγώ είμαι 1,90 με πράσινα μάτια και 27 χρονών
κατάθλιψη όμως έχω!
Αγγααήπππηη μου ζανετούλα έτσι είσαι? (ξαφνική αγάπη!)
Έλα στον ψυχολόγο να σε θεραπεύσει! Σμακ!
λολ
Τελοσπάντων επειδή το θέμα αναφέρεται σε ρατσισμό, περίμενα μια πιο συναρπαστική αντίδραση από την Ρέιν, που είναι γνωστή αντιρατσίστρια!!!΄
Εγώ πάντως όταν μιλάμε για ρατσισμό στο μυαλό μου έρχεται ο Χίτλερ, οι ναζί και οι κουκ κλουξ κλαν!
Με λιγα λογια θες να μας πεις οτι εισαι 1,86 εχεις γαλανα ματια...ασχολεισαι με πολεμικες τεχες κλπ και εχεις καταθλιψη + οτι εχεις εθνικιστικες ιδεες?
Δεν πιανω το νοημα του ποστ.
Janet,κι επειδή εσύ περίμενες την τάδε αντίδραση εγώ είμαι υποχρεωμένη να την έχω λες;Τις αντιδράσεις μου τις καθορίζω εγώ,για να μην έχεις άλλη φορά την ίδια απορία στο λέω.Γράφε τα δικά σου και άσε τους άλλους ν\'αποφασίζουν για τα δικά τους.Κι εγώ θα ήθελα να μην είχες γράψει κάτι τραγικά αλλά δεν είδα να είχε η σκέψη μου αποτέλεσμα.:D
Αφού λες ότι είσαι τόσο ωραία τι ψάχνεις να βρεις εδώ;
εγώ ψάχνω και βρίσκω αλλού, όχι εδώ.
Άσχετο!Quote:
Originally posted by ioannis2
Αφού λες ότι είσαι τόσο ωραία τι ψάχνεις να βρεις εδώ;
εγώ ψάχνω και βρίσκω αλλού, όχι εδώ.
Δεν νομίζω ότι μέχρι στιγμής έχω γράψει κάτι τραγικό! Καθένας έχει δικαίωμα να λέει την γνώμη του! Το τραγικό είναι αυτό που κάνεις εσύ να κατακρίνεις κάποιον για κάποια απόψή του και να επηρεάζεις και τους άλλους να τον κατακρίνουν χωρίς να γράφει τίποτα \" τραγικό\" ο άλλος!Quote:
Originally posted by RainAndWind
Κι εγώ θα ήθελα να μην είχες γράψει κάτι τραγικά αλλά δεν είδα να είχε η σκέψη μου αποτέλεσμα.:D