Αποκλεισμός μέλους (krino)
Καλημέρα,
δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο κανενός.
ούτε τον κατήγορο κανενός.
Αλλά το ότι ένα μέλος αυτού του φόρουμ (και συκεκριμένα το μέλος krino ) βρίσκεται αποκlεισμένο νομίζω ότι είναι εντελώς λάθος.
Παρακολουθούσα μία κάπως έντονη διαμάχη στο θέμα \"πρόβλημα με την ψυχοθεραπεύτριά μου\" αλλά δεν βρήκα πουθενά κάτι που να δικαιολογεί τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου μέλους. Ισως να διαγράφτηκαν μυνήματα του.
Δεν ξέρω. Δεν ξέρω καν αν πρόκειται για κάτι άλλο που έκανε οπότε και το θέμα αυτό είναι εντελώς μα παντελώς άκυρο εξαρχής.
Από την άλλη βλέπω την υπογραφή του. ΚΑι βλέπω και το μύνημα που γράφτηκε. Το θεωρώ πάρα πολύ προσβλητικό απέναντί του. Φανταζόμενος ότι κάτι τέτοιο θα απευθυνόταν προς εμένα οργίζομαι που δεν βλέπω έστω μία προειδοποίηση στο μέλος που το έγραψε.
Απλά σκέψεις μου.
Edit: Μη θέλοντας να βγάλω τον ευατό μου έξω από τον χορό, να γράψω ακόμα ότι υπάρχουν πολλοί (ενας εκ των οποίων και εγώ) που θα έπρεπε να είμαστε αποκλεισμένοι αλλά η χαλαρότητα εκ μέρους των υπευθύνων μας επιτρέπει (και κατά την γνώμη μου νομίζω πάρα πολύ καλά κάνει) να είμαστε /να είμαι ενεργά/ενεργό μέλος αυτού του πολύ ωραίου (κάπως μικρή λέξη νομίζω πως έγραψα) φόρουμ