Quote:
Originally posted by filipk
να ξερεις pad ειναι δυσκολη αυτη η ασθενεια γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη οποτε ακι μεις δυσκολευομαστε να σου πουμε μια καλη συμβουλη..να σου πω λιγο την περιπτωση μαυ και θα καταλαβεις..και γω νομιζα οτι με παρακολουθουν κτλπ και πηρα ζιπρεξα..για ενα χρονο ειχα κατατονικη συμεριφορα κυριως λογω των παρενεργειων που καταστελλουν.δλδ αν νυσταζεις και κοιμασαι ολορθος οπως εγω που να παιξεις μπαλα..θελω να πω ομως πως εγω προσωπικα επειδη ειχα καταλαβει το προβλημα μου εκανα υπομονη ενω ηξερα πως ειναι ασχημο και για μενα και για τους αλλους..ομως μου βγηκε εγινα πολυ καλυτερα και τωρα μαυτο που παιρνω δεν εχω καθολου παρενεργεις ειμαι και απολυτα λειτουργικος και κανω και μια καποια ποιοτικη ζωη.να φανταστεις παω κικ μποξ και τα καταφερνω τελεια.οποτε ισως να σαι στη περιπτωση που θα πρεπει να κανεις υπομονη για να στρωσει λιγο η σκεψη σου και μετα θα πας σε κατι πιο ελαφρυ που δεν επηρεαζει καθολου..
ελαφρυ αντιψυχωτικο χωρις παρενεργειες? η που δεν επηρεαζει καθολου?θα πεις σε παρακαλω πολυ τι αγωγη ακολουθεις?