Για σας,
Είμαι νέος στο forum εδώ και θα ήθελα να γράψω κι εγώ το προβλημά μου. Είμαι 28 χρ και δεν έχω δημιουργήσει κάποια σχέση σοβαρή με κοπέλα. Φυσιολογικός άνθρωπος είμαι, με κανονική εμφάνιση και με τα συν και τα μείον μου. Απλώς πάντα έψαχνα και ψάχνω μία σοβαρή κοπέλα για κάτι αληθινό και ωραίο, σχέσεις μόνο για το σεξ και για να περνάω απλώς καλά δεν μου αρέσουν. Κατά το παρελθόν είχα ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν τις εκμεταλλεύτηκα και φταίει και το γεγονός για μία ερωτική απογοήτευση που είχα στην εφηβία. Δυστυχώς ο καιρός περνάει και εγώ μένω στάσιμος, όλοι οι φίλοι και γνωστοί φτιάχνουν την ζωή τους αλλά εγώ τίποτα...Πριν από μερικούς μήνες έκανα σχέση με μία κοπέλα και ήμουν πραγματικά ευτυχισμένος μετά από πολύ καιρό, αλλά μου είπε ξαφνικά να διακόψουμε. Πραγματικά αρχίζω και πιστεύω ότι θα μείνω σε όλη μου την ζωή μόνος, χωρίς φίλους και χωρίς οικογένεια και αυτό με τρομάζει. Αισθάνομαι τόσο αδικημένος που υπάρχουν ένα σωρό άτομα που κοροιδεύουν και πληγώνουν τον συνανθρωπό τους και νιώθουν ευτυχισμένοι, κι εγώ που ζητάω κάτι αληθινό να είμαι δυστυχισμένος...