Agxwdeis diataraxes, emmones
Kalhspera! eimai o Yiannis 23 xronwn
tha hthela na sas pw to provlhma mou to opoio me exei talaipwrhsei kai me vasanizei toulaxiston ta 2 teleutaia xronia! arxika :
olh thn wra prin fygw apo to spiti elegxw 100 fores ta fwta, ta matia ths kouzinas (enw mporei na mhn ta exw anoiksei pio prin h kapoios ap'to spiti..)
Epishs plenw syxna ta xeria mou vevaia oxi se polu anhsuxhtiko vathmo. exw psaksei kai mou exoun pei legetai psuxanagkasmos, alla pws tha mporousa na to therapeusw.?
Kai to deutero kai vasikotero, einai oti exw ena eidos agorafovias.
Ta symptwmata einai niwthw oti opou paw oti me krinei o kosmos, perpataw fovismena orismenes fores (isws logo ti exw mia idiaiterothta sthn prosopikh mou zwh, alla den fainomai kapws) epishs otan vriskomai me enan anthrwpo se mia parea h opoudhpote den ton koitaw sta matia...exw kai mia hlithia emmonh oti allhthwrizw, enw den sumvainei...kai koitaw tous allous kapws...sto telos tha to pathw ton stravismo..!!! ayto me exei kanei megalo kako, kai de mporw kala na epikoinwnhsw kai oi alloi me pernane provlhmatiko.Polles fores pinw polu alchohol gia na hremhsw kai na fainomai cool, kai sto telos methw kai vgazw ayto pou pragmatika thelw, ton eayto pou thelw.exei tyxei kai me alchohol na mh mporw na hremhsw.thelw na vrw mia pragmatikh lush.mou exei kanei kako to alchohol? epishs mhpws paizei rolo h proswpikh mou zwh gia thn agorafovia ( enw pistevw exw apodextei to ti eimai-apla logo ths koinwnias fovamai) tha xarw na mou apanthsete na mporesw na ta lusw ola ayta