Με την αγοραφοβία του ενος
Γεια σας και παλι. Δυσκολες στιγμες ξανα και ετρεξα στη φωλια μου, να σας πω τον πονο μου. Ισως φανω περισσοτερο καταθλιπτικη λογω των περιστασεων, δικαιολογείστε με.
Τα ορια μου στενευαν με τον καιρο. Δεν θελω πια να παω καπου και να μη σιγουρεψω μια εξοδο διαφυγης, ειτε αυτο ειναι παραθυρο, μπαλκονι χαμηλο κλπ. Δεν θελω καμια πιεση, κανενα στριμωγμα. Ολα αυτα αρχισα να τα οριοθετω και για τον αντρα μου: Να μη φυγει μακρια, να μην παει καπου με αμαξι αλλουνου (ωστε η ξαφνικη του φυγη για βοηθεια προς εμενα να ειναι ευκολη). Δεν του το εχω πει ποτε ξεκαθαρα γιατι δε γινεται, δεν μπορω να κουμανταρω καποιον αλλο για χαρη μου. Απλα με πλαγιους τροπους φροντιζα να μη συμβει.
Χθες μου ανακοινωσε τη νεα του δουλεια χωρις καν να μ ενημερωσει. Δε μ ενημερωνει για τπτ, λειτουργει ατομικα. Με πειραζει, αλλα δεν μπορω να κανω κατι, νομιζω πως νιωθω οτι τ αξιζω. Η νεα του δουλεια θα ειναι σε αλλες πολεις, λες και το κανει επιτηδες. Απο τοτε που μου το ανακοινωσε κλαιω μερα νυχτα και νομιζω οτι θα το χασω.
Πριν δυο μηνες εφερε ενα φιλο στο σπιτι. Του εβαλε ενα πορνο dvd. Καθως το βλεπανε, ο φιλος του αρχισε να τον χαιδευει. Οταν εγινε πια φανερο, ο αντρας μου αρνηθηκε να κανει κατι τετοιο. Μου το ειπε την ιδια μερα. Ειχε συμβει 2 φορες ειπε. Μετα απο 2 βδομαδες τον ξαναεφερε σπιτι, φιλικα λεει. Σημερα μυρισα ποτο μολις μπηκα. Τον ξαναεφερε. Φιλικα. Τπτ δεν εγινε. Ετσι ειπε. Μεσα στα νευρα που ειμαι ηρθε κι εδεσε κι αρχισα να τσιριζω σαν την τρελη. Κλαιω ασταματητα, δεν μπορω να τα πω καπου αλλου... Τι πιστευετε συμβαινει, τι θ απογινω, τι να κανω??? :mad: