Θέλω να ξεκινήσω απ'το μηδέν.Μπορώ;
Όπως έχω γράψει και σε παλιότερα θέματα,εδώ και αρκετό καιρό αντιμετωπίζω μεγάλο πρόβλημα μοναξιάς.Αυτοί που είναι καιρό forumίστες γνωρίζουν πάνω κάτω την περίπτωσή μου.Είμαι 26 στα 27,μένω στην επαρχία και όλοι καταλαβαίνουν τί σημαίνει αυτό(επιλογές μηδέν σε όλους τους τομείς).Ο κοινωνικός μου κύκλος είναι όλοι κι όλοι δύο γνωστοί,μιας και μικρός δεν ήμουν ιδιαίτερα κοινωνικός κι έκανα παρέα μόνο με 3-4 συγκεκριμένα άτομα και κανέναν άλλο.Δεν έχω κοπέλα και δεν μπορώ να βρω διότι καμία δεν σου δίνει σημασία αν δεν έχεις κοινωνικό κύκλο.Έχω βέβαια μια δουλειά,αλλά κι εκεί δεν μπορώ να κάνω παρέες διότι όλοι είναι 40+,παντρεμένοι κλπ.Για να πω την αλήθεια,είμαι τόσο απογοητευμένος που πλέον δεν έχω διάθεση να βγω έξω.Κάθομαι μέσα,κλαίω,το'χω ρίξει στο ποτό και κάνω σκέψεις αυτοκτονίας.
Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής:επειδή νιώθω ότι όσο μένω εδώ στην πόλη μου δεν πρόκειται ν'αλλάξει τίποτα και τα χρόνια θα περνάνε τζάμπα,το ν'αλλάξω τόπο διαμονής και να πάω να ζήσω σε κάποια μεγάλη πόλη(πχ Θεσσαλονίκη,Αθήνα),ξεκινών� �ας ουσιαστικά τη ζωή μου από το μηδέν,μπορεί να αποτελέσει μια λύση;Πραγματικά,δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτ'άλλο αυτή τη στιγμή.Εσείς θα το κάνατε αν ήσασταν στη θέση μου;