ειναι κακο να θελουμε να εχουμε τον ελεγχο?
..θυμαμαι που ελεγα διαφορα στην ψυχιατρο μου και ..μου ελεγε συχνα..για σκεψου Αντα μου.. μηπωσ πισω απο αυτο κρυβετε το οτι θελεισ να το ελεγχεισ?..η να εχεισ γενικα τον ελεγχο?
..παντα με εφερνε μπροστα σε μεγαλη εκπληξη αυτη τησ η φραση.. ενιωθα πωσ εν μερη ειχε δικιο ..και πως εν μερη δεν την καταλαβαινα.. δεν καταλαβαινα τι εννοουσε...
τελικα ειναι κακο το να θελουμε να εχουμε τον ελεγχο?
..παλιοτερα ...ειδικα οταν ημουν ελευθερη ακομη .. τα παντα τα εκλογηκευα.. ελεγα δηλαδη στον εαυτο μου ..''οκ.. συναιβη αυτο και αυτο γι αυτο και αυτο τον λογο''...οσο ασχημο και αν ηταν εν μερη με καθυσηχαζε η λογικη εξηγηση του συμβαντοσ...
αργοτερα στην εγγαμη ζωη.. ανελαβα και τα οικονομικα του σπιτιου μασ γιατι ο συζηγοσ μου δεν τα καταφερνε καλα με αυτο.. θυμαμαι που παλι μου ειχε πει η γιατροσ το ιδιο..πωσ ισωσ ηταν θεμα ελεγχου..
εγω ποτε δεν ενιωσα πωσ ηταν σε αυτο το θεμα ..το θεμα του ελεγχου..
τελικα ...τι συμβαινει με το να εχει κανεισ τον ελεγχο ..σε φισιολογικα και νορμαλ μετρα μιλαμε οχι να τρελενεται επειδη κατι χυθηκε..η εσπασε η χαθηκε..η βρε παιδι μου επειδη ξεφυγε απο τον ελεγχο του.. εμενα δεν με ταραζει τιποτα απο αυτα...
πιστευω πωσ εχω φισιολογικη σχεση με τον ελεγχο .. η μηπωσ οχι..χεχεχεχεχ...
για πειτε παιδια τι πιστευετε? Πετραν????