ΒΙΑΙΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΥ
Πριν κατι μερες ειχα παει διακοπες με το αγορι μ στην σαντορινη, περνουσαμε πολυ ωραια,εκτος απο διαφορες ανασφαλειες που ενιωθα,αλλα για κεινον περισσοτερο προσπαθουσα να τις αποβαλλω κ να περασω καλα. ενα βραδυ ομως πριν βγουμε, εκατσα να με βγαλει μια φωτο με τα καλα μ ρουχα κ μολις πηρα την ψηφιακη να την δω τρομαξα με τον εαυτο μου. αρχισα να φωναζω πως βγαινω χαλια κ πως φαινομαι χοντρη κ πως δν ξαναβγαζω φωτο κ πως εκεινος ειναι αχρηστος κ δν μπορει ουτε μια σωστη φωτο να με βγαλει στις κωλοδιακοπες!
εκεινη την ωρα φυσικα αρχισα να βριζω κ να πεταω πραγματα κ εδωσα μια γερη μπουνια στο ψυγειακι το οποιο εκανε μια μικρη γουβα αλλα το χερι μου ψιλοσακατευτικε. εκεινος την ωρα εκεινη ηρθε κοντα μ οσο φωναζα να με ηρεμισει κ με επιασε απ τον ωμο κ εγω πανω στην φουρια μου χωρις καν να σκεφτω τον χτυπισα....
εκεινος ξερει το θεμα που εχω....εκατσε σε μια γωνια κ περιμενε μεχρι να μπορεσω κ παλι να παρω ανασες,χωρις να μιλαει. μολις περασε αρκετη ωρα κ επεσα σε κατατονια, ηρθε διπλα μ κ αρχισε να μ μιλαει λογικα κ συνεχεια ωστε να ηρεμισω κ αλλο κ μ λεγε πως δν ειναι τπτ, πως με καταλαβαινει, κ πως φταιει η ψηφιακη. εν πασει περιπτωση, ηρεμισα καπως κ μετα αρχισε να με ρωταει για ποιο πραγματικα λογο γινονται αυτα.
φυσικα μετα απ ολα μετανιωσα που δεν ελεγξα τον εαυτο μ κ εγινα βιαιη, κ φυσικα που τον χτυπησα. δεν του αξιζει κατι τετοιο τοσο που βοηθαει.
αν τυχαινουν κ σε καποιον αλλον τετοια βιαια ξεσπασματα κ κρισεις πανικου, θα ηθελα να μ πει τι κανει εκεινη την ωρα ωστε να αποφθεχθουν μοιραιες καταστασεις.
τις προαλλες πχ σε μια παρεα παιζαμε ουνο κ μια κοπελα εκλεβε κ οταν το ειδα της την ειπα, κ αυτη αντεγραψε κοροιδευτικα την φωνη μ κ αποτομα σαν τσιμπια με επιασε μια τρομερη θολουρα νευρων κ εντελως μηχανικα αρπαξα οτι βρηκα στο τραπεζι (ευτυχως για κεινη,ενα κουτακι κοκα κολα) κ της το πεταξα γεματο στην μουρη....
αν επιανα κατι αλλο?καποιο μαχαιρι???????δεν με βλεπω καλα.
περιμενω προτασεις σας...ευχαριστω