Κριση πανικου-αγχος και ταχυκαρδιες
Η δικη μου ιστορια εχει ως εξης..
Ειμαι 28 χρονων και μεχρι πριν 6 μηνες μια κοπελα που ποτε δεν αγχωθηκε και παντα σε δυσκολες καταστασεις εβλεπα τα πραγματα απο την θετικη πλευρα και διακωμωδωντας τα.
Ξαφνικα,κατα το Δεκεμβριο απο την πιεση της δουλειας (υποθετω),με πιανει ασταματητη τσχυκαρδιακ,ζαλιζομαι,δε μπορω να σηκωθω και νιωθω οτι θα μεινω εκει.Βγαινω στο μπαλκονι,κοιταζω μακρια και μετα απο ωρα χαλαρωνω.Ηταν η αρχη.Εκει που καθομουνα στα ξαφνικα με πιαναν ταχυκαρδιες και μια μερα φευγω κατευθειαν για το νοσοκομειο.
Με κανουν εξετασεις και τιποτα ,και ο γιατρος μου λεει:
-Πηγαινε μια βολτα στον πανω οροφο
-Που? ρωταω
-Στην ψυχιατρικη πτερυγα , απανταει.
Πηγαινω και ο γιατρος μου εξηγει για τις κρισεις πανικου,μου δινει xanax,μια σειρα απο εξετασεις να τις δει.
Την επομενη μερα με πιανει μεσα σε κοσμο και με πολυ προσπαθεια το καταπολεμω.Εκτοτε 2 φορες με επιασε ,χωρις να παρω τα χαπια μετα ολα καλα,σαν να εφυγε απο μονο του.
Πριν μια εβομαδα ειμαι για καφε και εκει που ειναι ολα καλα,με πιανει μια ταχυκαρδια,χωρις λογο και θελω να φυγω απελπισμενα να παω σπιτι.Παω σπιτι και δεν μπορω να ηρεμησω με τιποτα,να προσπαθω να σκεφτω ομορφα πραγματα,να κανω κρυο ντουζ τπτ,νιωθω οτι θα μεινω στον τοπο και παιρνω ενα xanax,ηρεμω και κοιμαμαι.
Εκτοτε δεν μπορω να απολαυσω ουτε μια στιγμη,συνεχως πιανω την καρδια μου,και ειναι σαν να το σκεφτομαι επιτηδες συνεχεια,δεν μπορω να το εξηγησω και φοβαμαι μη με πιασει ταχυκαρδια....
κρίσεις πανικού και άγχος.