Quote:
Originally posted by Zairped
Αα ρε pad εισαι αρχηγος σε ευχαριστω για ολες τις συμβουλες με κανεις χαρουμενο επειδη εστω ασχολεισαι μαζι μου και ξερω οτι εχω να πω καπου τον πονο μου και αυτα που με απασχολουν..
Και θελω αλλη μια συμβουλη.Ειμαι λιγο αναποφασιστος,μου αρεσουν παρα παρα πολυ τα κομπιουτερ και ασχολουμαι οσο μπορω,αλλα τωρα τελευταια μου αρεσει να μιλαω με ωραιες λεξεις.Μου αρεσει να γραφω στοιχους,εχω ενα τετραδιο μπροστα μου και γραφω στοιχους και τραγουδαω(hip hop ομως γιατι δεν εχω πολυ μελωδικη φωνη)Και με συναρπαζει το οτι θα βγαλω ενα τραγουδι που θα το εχω γραψει μονος μου.Γενικως η μουσικη ειναι η αγαπη μου.Χωρις αυτη δεν μπορω να ζησω.Και αν πηγαινα τεχνολογικη κατευθηνση(για pc)δεν θα μπορουσα να μορφοθω περισσοτερο και να μαθω καινουριες λεξεις.Πχ σκευτομουνα να πηγαινα για φιλολογος.Ξερω οτι ειμαι πατος(ως μαθητης) αλλα πιστευω πως θα μπορουσα να αλλαξω μιας και το θελω πολυ.Το θεμα ειναι ομως να μην αλλαξω γνωμη στην πορεια.Αλλα τωρα τελευταια δεν με συναρπαζει και τοσο πολυ το κομπιουτερ.Παντα μου αρεσε να γραφω και να εκφραζω ελευθερα σε ενα χαρτι τα συναισθηματα μου.Εχω απολυτη ελευθερια μπορω να λεω να γραφω και να σκεφτομαι οτι θελω χωρις να με ενοχλει κανεις.Δεν ξερω φοβαμαι μη μου περασει στο μελλον και μετανοιωσω για την πραξη μου.Εσυ τι λες να κανω?Πως να αποφασισω?
αφου δε ξερεισ τι θελεισ καλο ειναι να πασ στη κατευθυνση εκεινη οπου καταλαβαινεισ τα μαθηματα καλυτερα απο εκει και περα τη μουσικη αν εισαι οντωσ καλοσ να την κυνηγησεισ ανεξαρτητα τι κανεισ στο σχολειο δε νομιζω η hip hop να θελει δυσκολεσ λεξεισ για να γραψεισ τραγουδι αν περασεισ ομωσ σε σχολη οντωσ θα μαθεισ να εκφραζεσαι ακριβεστερα και καλυτερα τωρα απο εκει και περα ειχα ακουσει οταν ημουν λυκειο οτι κι αυτοι που γραφουν ποιηματα κλπ εχουν ειδικα λεξικα με λεξεισ που κανουν ομοιοκαταληξια οποτε αν βρεισ ενα τετοιο θα σωθεισ βρηκα ενα δε ξερω αν σου κανει http://www.komvos.edu.gr/dictionaries/dictOnLine/DictOnLineRev.htm