πως να το κανουμε....? δεν παω αγορακι με παντρεμενους!!
Παιδια χαιρετε! εχθές ένας άνθρωπος που εκτιμούσα με απογοητευσε! μου την έπεσε! παντρεμενος με δυο παιδια.....ήξερα οτι του άρεσα...αλλα δεν περιμενα οτι θα έφτανε σε αυτο το σημειο...δεν του έδωσα τετοιο θαρρος! μια απλή συμπάθεια μονο...να ήταν ελευθερος ή έστω μια σχση να ειχε δε θα είχα κανενα πρόβλημα...αλλα με οικογενεια?? 34 χρονων παληκαρι...θα μου πειτε παντρευτηκε νωρις..εχει απωθημενα.....
τον γνωριζουμε οικογεκειακως 1 χρονο....πριν τον συναντησουμε σε ενα παρτυ του ραδιοφωνικου σταθμου που εκανε εκπομπη....μιλαγα στο τηλ....για αφιερωσεις..αλλα δεν του κολλησα ποτε..δεν τον φλερταρα..πως το πηρε αλλιως δεν καταλαβαινω..
Εχθες με πηρε τηλ...(μου ειχε ζητησει το τηλ μηνες πριν..για να παμε για εναν καφε οταν θα ερχοταν στο νησι για δουλειες...ειχε ομως αλλους σκοπους οπως αποδειχτηκε!)και ηθελε να βρεθουμε..ενταξει χαρηκα πολυ...
οταν ομως με συναντησε αμεσως εκδηλωσε ερωτικο ενδιαφερον!! αφου του εθεσα κοφτα να το ξεχασει..στην αρχη μου ειπε οτι ειναι σε διασταση με τη γυναικα του..και αργοτερα οταν δεν ειχε την ανταποκριση που ηθελε...και δεν τον πιστευα...ηθελε να γυρισουμε πισω για να προλαβει το πλοιο..αν και υπηρχε και αλλο πλοιο αργοτερα!!
Πώς να πιστεψω οτι πραγματικα θελει να χωρισει??εεεεε??? μου αρεσει σαν αντρας...δεν κοβω και φλεβα..αλλα θελω να ξεκαθαρισει την κατασταση! σημερα παντως που μιλησαμε απο Φεισμποοκ...ηταν αδιαφορος αν και απαντουσε στα μην μου..
Νομιζα οτι με ειχε καταλαβει τοοοσο καιρο που με ξερει...οτι δεν μπλεκω σε τετοιες καταστασεις...μα γιατι νομιζουν οτι ολες το ιδιο ενεργουμε?? καποια αλλη δε θα ειχε προβλημα αλλα εγω???
τωρα δε θα του ξαναμιλησω ποτε..γιατι ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΩ! και ουτε τον εκτιμω....