Quote:
Originally posted by *anny*
.....remedy μόλις χτες έκλεισα τα 25, μια ηλικία που την είχα βάλει σαν σταθμό και θα ήθελα να με βρεί πιο ώριμη σε όλους σχεδόν τους τομείς της ζωής μου αλλά δεν τα καταφερα.Παρόλα αυτά συνεχίζω να προσπαθώ λίγο πιο δυναμικά κ να διεκδικώ αυτά που μου αξιζουν μαζί κ με τη βοηθεια 2 αντικαταθλιπτικών την ημερα αφου είχα πιάσει τόσο πάτο που δεν σηκωνόμουν με τίποτα...
.......Με το πρώτο παιδί είχε συμβεί κάτι πολύ πρωτόγνωρο για μένα που νομίζω ότι δεν το ξαναένιωσα ποτέ και μάλιστα συνέβει πριν καν κάνουμε κανονικά σεξ.Αυτό είχα σκεφτεί ότι μπορεί να ήταν κ οργασμός γιατί είχε όλα τα σημάδια που άκουω γιαυτόν, με λίγα λόγια είχα τρελαθεί...!Τότε ήμουν σχεδόν 18 κ θυμάμαι να μιλαω για το πώς αισθάνθηκα στη κολλητή μου στο τηλέφωνο φοβερά ενθουσιασμένη..Απο κεί κ πέρα και με τους 2 συντρόφουσ που είχα ένοιωθα διέγερση κ ευχαριστηση αλλά αυτό το τέλος δεν ξέρω αν ήρθε ποτέ...Υπάρχει περίπτωση να μην το έχω καταλαβει;Οι φίλες μου μου λένε πως δεν γίνεται αυτό!Κάποιες φορές το έκανα από αγγαρεία, μετα τα 2 χρόνια της σχέσης μου αλλά αποφάσισα να σέβομαι περισσότερο τον ευατό μου κ δεν το κάνω πλέον.Το θέμα είναι ότι αισθάνομαι αδικημένη και απορώ με τον εαυτό μου, όταν μάλιστα βλέπω τον φίλο μου να τελειώνει ,κάποιες φόρες ,αναρωτιέμαι αν τελικά όλα αυτα γίνονται γι αυτον;
πρωτα απ ολα να μη σταματησεις ποτε να προσπαθεις και να διεκδικεις αυτα που σου αξιζουν :)