Γεια σας! Ειναι το πρωτο μου τοπικ, με λενε Γιαννη και εχω το εξης θεμα:
Λογο κρισεων πανικου-αγχους κατεληξα σε ψυχιατρο και ψυχολογο, η ψυχιατρος μου εδωσε αγχολιτικα και αντικαταθληπτικα γιατι οι κρισεις αυτες ακουμπανε και λιγο καταθληψη. Το θεμα ειναι οτι αρχηκα η ψυχιατρος μου ειπε οτι το Saroxat θα το επερνα μεχρι τον Μαρτιο για να μην εθιστω (το ξεκινησα τον Σεπτεμβρη) το θεμα ειναι πως δεν το εκοψα τοτε και το συνεχιζω ακομα και σημερα επιδη ετσι εκρινε η ψυχιατρος, παρατηρησα οτι οταν το εκοψα στο παρελθον για 3-4 μερες ενιωθα λιγες ζαλαδες οταν της το ανεφερε μου ειπε οτι δεν εχει σχεση με τη διακοπη του χαπιου εχω κανει εξετασεις και δεν υπαρχει κατι που να δικαιολογει τις ζαλαδες, επισης μια παθολογος μου ειπε πως οταν διακοπτετε αυτο το χαπι ετσι ειναι το πρωτο καιρο... Τωρα τα φαρμακο μου τελειωσε και η επισκεψεις στην ψυχιατρο εχουν ανασταλει λογο διακοπων Αυγουστου και θα την δω παλι τελος Αυγουστου με αρχες Σεπτεμβρη εχω αρχισει να νιωθω τις ζαλαδες και παει ολο και χειροτερα . Ξερει κανεις ποσο θα κρατησει αυτο? Υπαρχει κατι που πρεπει να κανω?