Αντε παλι απο την αρχη...
Νιωθω κουρασμενος... Οχι απο την ζωη... ουτε απο τις καταστασεις μεσα στις οποιες ζω... εχω μια καλη δουλεια... ενα ομορφο σπιτι... δεκαδες ενδιαφεροντα... ειμαι οσα ονειρευομουν να γινω πιτσιρικι... και δεν ηταν ευκολο να τα φτασω... αλλα τα καταφερα... και σε πιο μικρη ηλικια απο οτι υπολογιζα...
Νομιζα οτι ημουν απο τους τυχερους στη ζωη... ξεκινησα με μονο εφοδιο ενα καλο μυαλο... παντα νομιζα οτι θα ηταν αρκετο... και ηταν ... για παρα πολλα πραγματα ηταν ....
Ειμαι μονος... νιωθω μονος.... εχασα ακομη μια σχεση τελευταια... αλλα δεν ειναι ακριβως αυτο το προβλημα...
Νιωθω οτι μεσα απο ολα οσα καταφερα να γινω καταφερα επισης να αποξενωθω απο τους ανθρωπους... ισως ηταν η πολλη φιλοσοφια.. ή η πολυ αναλυση... ή τα ενδιαφεροντα... νιωθω οτι πια εχω καταφερει να μπω σε εναν αλλο κοσμο...τον κοσμο της γνωσης του εαυτου... μονο που εδω μεσα ειναι πολυ η μοναξια... μονο που πια νιωθω οτι εχω φυγει χιλιαδες χιλιομετρα μακρια απο τους υπολοιπους.. και μου ειναι αδυνατο να επιστρεψω πισω...
Οσες φορες και αν πω στον εαυτο μου οτι ηταν ολα επιλογες μου.. οτι αυτο ειναι το αποτελεσμα της διαδικασιας... οτι αυτο γινεται οταν την ωρα που οι υπολοιποι παιζουν ποδοσφαιρο.. η πανε κλαπινκ... η ασχολουνται με τα τηλεπαιχνιδια... εσυ διαβαζεις και γραφεις και ζωγραφιζεις και παιρνεις πτυχια.. και μελετας την ζωη και τον θανατο...ειναι λογικο οταν καποτε καθισετε στο ιδιο τραπεζι εσυ να νιωθεις σαν εξωγηινος... στην αρχη μου αρεσε... ελεγα ειναι που εσυ καταφερες να γινεις οπαδος της μαθησης... μα μετα... εχασα τον ενδιαφερον μου για τους ανθρωπους... ενιωθα παντα να ξερω περισσοτερα... και μετα αποφασισα να τα κρυψω γιατι οι αλλοι κουραζονταν να μιλανε για λογοτεχνικα... για φιλοσοφια... για ιδεες... και μετα.... αδυνατουσα να βρω καποιαν που να ταιριαζουμε.. ολες ειχαν το ιδιο μικροαστικο μυαλο... και οσο περνουσαν τα χρονια τοσο πιο πολυ οι σχεσεις μου με επειθαν οτι θα ημουν για παντα μονος... ακομη και εαν ημουν με αλλους ανθρωπους... και καθε πρωινο φοραω την μασκα μου και τους χαμογελαω... και δεν μιλαω για να μην με πουν ναρκισσο...
Νιωθω κουρασμενος...