κοινωνικη φοβια,συν αγχωδεις διαταραχες συν συν συν ??
σκατα.
αυτη ειναι η λεξη με την οποια ξεκιναω το ημερολογιο που γραφω μια στο τοσο.
τα προβληματα,πολλα.φευγει το ενα,ερχεται το αλλο,χωρισ διαλειμματα!
το τελευταιο πιο σημαντικο και βασανιστικο το εξης: οταν ειμαι με κοσμο,ξεροκαταπινω συνεχεια.ακουγεται το γκλουπ γκλουπ σε συνθηκες ησυχιας,τισ οποιες παλια απολαμβανα και τωρα με τρομοκρτατουν..μερικες φορες με πιανει καθε 15'' ας πουμε.χειροτερευει οταν καποιος με κοιταει στα ματια και γενικα οταν μου μιλαει.
φοβαμαι οτι ο συνομιλητης μου θα δει το λαιμο μου να ανεβοκατεβαινει κα8ε λιγο και λιγακι και.....
το βλεπω στα ματια τους,στην αυρα τους,οταν με πιανει,οσο και αν προσπαθω να το κρυψω,αλλαζουν το υφος και τη θερμη και φιλικοτητα τους.το νιωθω,παγωνουν σιγα σιγα στην κουβεντα.
το ξερω γιατι καποτε ημουν κοινωνικη,και ισως και δημοφιλης,απολαμβανα να μιλαω με κοσμο και να ανταλλαζουμε κοινωνικες αυρες.τωρα εχω γινει αντικοινωνικη,οταν μου μιλανε πρεπει να δειχνω χαζη γιατι το ματι μου παιρνει υφος προβατου και παραλληλα γουρλωμενα ματια,το στομα σφιγγεται και ο λαιμοσ γκλουπ γκλουπ.αυτο μου συμβαινει ακομα και με κολλητη που εχω χρονια και αγαπαω,ακομα και με την αδερφη μου,ακομα και με τη μαμα μου καμια φορα που επισης υπεραγαπαω...
το μετρο δεν το αντεχω,δεν αντεχω το βλεμμα των ανθρωπων πανω μου,εξω γενικα σφιγγεται το κεφαλι μου,ο αυχενας,το στομα,ο λαιμοσ,ο φαρυγγας...ζαλιζομαι,και δυσκολευομαι να υπαρχω στο χωρο.δυσκολευομαι να συγκεντρωνομαι στο τι μου λεει ο αλλοσ,και για να μην τον προσβαλλω η "σνομπαρω" κανω ηλι8ια σχολια απλα για να μιλησω.
ειχα προβλημα και με το φαι,ετρεμα στην ιδεα να φαω εξω,η καπου που με κοιτανε.αυτο το εχω ελαττωσει αρκετα τελευταια μην το ματιασω.
γενικα,καποτε ημουν πολυ κοινωνικη και δημοφιλης και ερωτευσιμη και γοητευτικη,και τωρα τα ματια μου δε λαμπουν πια,και ειμαι σιγουρη οτι βγαζω τετοια αυρα αγχους,που απωθει το αλλο φυλο..
γνωρισα καποιον πριν απο λιγο καιρο,ετσι ερειπιο,μεσω ιντερνετ,βρεθηκαμε και ξεροκαταπινα παρα παρα πολυ...ηταν συνθηκες ησυχιας...πολυ αβολο.
αυτο εχει αποτελεσμα να φοβαμαι να ερ8ω κοντα με αντρεσ...φοβαμαι οτι θα δουν...ποσο αρρωστη ειμαι...σκατα.